Zpět
JUST MUSIC
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

JUST MUSIC

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, House, Break beat
Vstupné:

Do 24:00 free entry, od 24:00 za 100 czk

DJs:

DJs: LUMIERE, FATTY M, PAVEL BIDLO

Hodnocení:

JUST MUSIC - 23/5/2014


DJs: LUMIERE, FATTY M, PAVEL BIDLO
VJ: Pexi

Do 24:00 free entry, od 24:00 za 100 czk

---

Pavel Bidlo, známý jako DJ OO Bidlo FX, DJ OO Bidlo nebo zkrátka DJ Bidlo se vydal za svým vinylovým dobrodružstvím v devadesátých letech a velmi brzy stal leadrem české taneční scény. Jméno DJ Bidla už dvacet let táhne do klubů fanoušky house – music. Jeho house sety znají téměř po celém světě. Své příznivce si získal například v Německu, Holandsku, Brazílii, USA, nebo třeba Kanadě. Pavlův styl mixování se vyznačuje vynikající technikou, citem pro okamžik překvapení, nápaditostí, smyslem pro programování celého setu a hudebním vkusem.
Kariéra Fattyho M začala okolo roku 2006 v Jihlavě. Stačil jeden rok cviku s vinyly a bylo hned zřejmě, že jeho výjimečný talent v Jihlavě nebude moci zůstat. Zpočátku zval známé osobnosti české klubové scény do jeho domovského klubu Jazzo Café. Asi i díky nim se rychle dostal do pražské klubové scény. Od té doby hraje unikátní elektronickou taneční hudbu – funky, progressive, electro, minimal, house, ale i breatbeat a rap. Jeho sety kombinují prvky ze všech zmíněných žánrů.

DJ Lumiere patří bezpochyby k našim nejlepším houseových DJ. Na české hudební scéně se objevuje od roku 1994. Aktivně začal hrát v klubech Radost FX, Roxy, Mecca po boku dalšího výborného Dj Loutky. V roce 2000 cestuje za hranice české republiky, aby během dalších tří let vystoupil v prestižních pařížských klubech Elysée Montmartre, laEnfer, Follies Pigalles. Poté pokračuje po celé Evropě, kde sklízí ohlasy u návštěvníků vyhlášených klubů Nautilus (Bordeaux, FR), Robert Johnson (Frankfukt n. Moh.), Locus (Švédsko), Piekarna (Varšava). Hraje především funky deep house, který se díky svým vokálovým a jazzovým prvkům zcela odlišuje od běžných českých houseových setů.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře