Zpět
Komerční banka PORTLESS tour pro Unicef v ROXY
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Komerční banka PORTLESS tour pro Unicef v ROXY

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Live
Vstupné:

Vstupenky/Tickets: 150 Kč + popl./fee

DJs:

PORTLESS @ ROXY
Support: Hendry D, Lola Běží

Hodnocení:

https://www.facebook.com/events/1601810303379658/?ref=5Portless vyráží na turné na kterém podpoří nadaci Unicef

ROXY hostí 2. 12. Portless. Kapelu s frontmanem Kryštofem Michalem čeká podzimní Komerční banka Portless tour pro Unicef. Zazní nové písně, ale i ty staré v nových úpravách.

Kapelu s frontmanem Kryštofem Michalem čeká podzimní Komereční banka Portless tour pro Unicef . Vedle Michala tvoří Portless další bývalí členové Support Lesbiens – kytarista René Rypar, baskytarista Jan
Daliba a bubeník Zbyněk Raušer a v následujících týdnech je čeká série koncertů po celé republice .

“ Po fantastickém létu, kde byl pro nás každý koncert skutečná lahůdka se na klubové turné opravdu těším jako nikdy před tím. Máme nový set list a zazní i písně , které jste v nových úpravách určitě neslyšeli ” říká Kryštof Michal.

Portless již od začátku spolupracuje s nadací Unicef pro kterou napsali i píseň Run Away. Na song Run Away se v těchto dnech natáčí klip a bude součástí právě probíhající kampaně k 25. výročí podepsání Úmluvy o právech dítěte.“Pro nás je to jisté poslání a chci aby se lidé pomocí nás a našich koncertů dozvěděli, že můžou pomoci” říká basista Honza Daliba.

„Komerční banka je známá podporou umění a kultury. Na koncertních pódiích jsme naposledy spojili své jméno s vystoupením Vojtěcha Dyka či s úspěšným comebackem skupiny Lucie. Jsme proto rádi, že hity Portless budou nejen bavit, ale v rámci tour na podporu UNICEF pomohou také dobré věci,“ uvedla Kateřina Šušáková, ředitelka Komunikace KB.

Jako host turné vystoupí raper Henry D. a předkapela Lola Běží. Tu tvoří celkem čtyři členové – Jakub Míchal, Jakub Jakubec, Aleš Petržela a Petr Baláš. V posledních dvou letech procestovali řadu festivalů a navštívili přes 130 různých měst. V září tohoto roku pokřtili své debutové album.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře