Zpět
KYGO (NO) w/ Thomas Jack & More @ Roxy
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

KYGO (NO) w/ Thomas Jack & More @ Roxy

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
House
Vstupné:

v síti Ticketpro za 390 Kč včetně poplatků

Hodnocení:

https://www.facebook.com/events/293429164176982/

22.11.2014 21:00
Roxy Praha
vstupenky: http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/kluby/1402976-kygo.html

-----------------------------------------------------------------------

Z chladného a deštivého města Bergen v Norsku přiveze do Roxy své hravé a sluncem nasáté melodie dvaadvacetiletý producent a DJ Kygo. Proslavil se hlavně svými remixy oblíbených interpretů, mezi něž patří například Diplo nebo Chris Martin z kapely Coldplay. Remix, který Kygo vytvořil na jednu z písní Eda Sheerana, I See Fire, nasbíral na Soudcloudu už více jak 12 mil. přehrání a Kygo se v současnosti těší velkému zájmu z řad mnoha dalších interpretů.

Od roku 2009, kdy Kygo začal tvořit hudbu, se postupně hudebně vypracovával, experimentoval s různými syntezátory a efekty, až se dostal ke zvuku, který je pro něj dnes typický a kterému někteří jeho fanoušci přezdívají “tropical house.”

Jako speciální host vystoupí teprve dvacetiletá vycházející hvězda Thomas Jack, hudebník, jehož track “Final Speech” dobyl žebříčky HypeMachine a jehož remixy skladeb Little Talks od Of Monsters And Men a Teenage Crime od Adriana Luxe byly hojně diskutované v hudebních sférách. A je toho mnohem více! Zkrátka talent, o kterém ještě určitě uslyšíme.

Nenechte si ujít šanci dostat se zase na chvíli do letní nálady a zapomenout na podzimní splíny a starosti!

Vstupenky budou k dispozici od 23. září od 10:00 v síti Ticketpro za 390 Kč včetně poplatků.

Koncert vám přináší Fource Entertainment a Urban Events.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře