Zpět
LAURENT GARNIER (FR) @ ROXY - 3H SET
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

LAURENT GARNIER (FR) @ ROXY - 3H SET

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Techno, Electro, Tech-house
Vstupné:

Cen/Price: 390 + poplatky/fee

Hodnocení:

The event of January !

LAURENT GARNIER @ ROXY - 3 HOUR SET - 24/1/2014

Každý z fanoušků kvalitní elektroniky již jeho jméno slyšel a je mnoho takových, kteří měli čest ho vidět naživo jako dje, frontmana kapely nebo jednoho z projektu LBS. Ať tak nebo tak jméno Laurent Garnier je vytesáno zlatým písmem do pomyslné síně slávy taneční hudby stejně jako tracky The Man With the Red Face a Crispy Bacon.
Těžko soudit, co dělá z Laurenta Garniera již přes dvě dekády jednoho z nejžádanějších djů a producentů planety. Snad je to jeho schopnost posouvat zvuk stále dál nebo jeho živá vystoupení, během kterých se z klubů stávají explodující sopky energie, ať už jako DJe, člena live djského seskupení (LBS) nebo jako frontmana kapely. Nejspíše to bude kombinace toho všeho ve spojení s obrovským charisma a schopností být vždy o krok dál. Jakmile Laurent Garnier vystoupí na stage, v momentě je oddaná horda partypeople ochotná následovat svého umělce kamkoliv na jeho cestě do hlubin a zákoutí taneční hudby.

Ke každé vstupence dostanou návštěvníci jeden míchaný drink zdarma!

--EN--
The one and only, the legendary french producer, innovator and infamous dj Laurent Garnier will please the fans of quality electronic music on 24th January 2014. We will witness exclusive 3H set full of cutting edge sounds and influences from various music styles. The author of timeless floor-breakers as Crispy Bacon or The Man With The Red Face appeared on the scene in the late 80's and after more than 20 years he still keeps moving the electronic sound further His show at ROXY is undoubtedly one of the Prague most awaited events of 2014.

One FREE drink with each ticket.

Lístky/ Tickets:
Cen/Price: 390 + poplatky/fee
► Roxy/NoD - za nejnižsí cenu/for lowest price (400CZK)
► Ticketportal: http://www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=920737
► Ticketpro:
www.ticketpro.cz/jnp/hudba/kluby/1222522-laurent-garnier-fr-dj-set.html

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře