Zpět
MACEO PLEX (ESP/USA) @ ROXY - BE 22 DAY 5
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

MACEO PLEX (ESP/USA) @ ROXY - BE 22 DAY 5

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
House, Techno, Electro
Vstupné:

Předprodej: 420 czk + popl. Ticketpro, Ticketportal, GoOut
V Nod/ROXY zvýhodněná cena 440czk

Hodnocení:

MACEO PLEX (ESP/USA) - 24/10/2014

DŮLEŽITÉ ZMĚNY: MACEO PLEX VYSTOUPÍ V PÁTEK 24.10. VYSTOUPENÍ SCUBY JE BOHUŽEL KVŮLI DLOUHODOBÉ NEMOCI ZRUŠENO. VSTUPENKY ZŮSTAVAJÍ V PLATNOSTI NA NOVÝ PÁTEČNÍ TERMÍN. V PŘÍPADĚ ZÁJMU VÁM BUDE VRÁCENO VSTUPNÉ A TO DO 30.9. NA POKLADNĚ NoD VE VŠEDNÍ DNY, 16:00 - 20:00.

ROXY ve spojení s Experimentálním prostorem NoD letos pokračují v tradici říjnových narozeninových oslav klubu. Program 22. narozenin představí zahraniční i domácí koncerty, parties, divadelní představení, výstavy a performance. Prvními potvrzenými umělci v ROXY jsou američtí Liars, americko-španělský dj Maceo Plex, FEED ME (UK), Joris Voorn (NL). V NoDu se blýsknou Ken Mai (JPN) a Do-Theatre (RUS/GER).

Jak je tradicí, sobotní program bude patřit špičkové elektronice a pozici headlinera převzal uznávaný dj a současný světový top producent Maceo Plex.

Maceo Plex at Bolier Room - https://www.youtube.com/watch?v=TkVhmr_GYbM

Předprodej: 420 czk + popl. Ticketpro, Ticketportal, GoOut
V Nod/ROXY zvýhodněná cena 440czk

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře