Zpět
MED SCHOOL w/ ETHERWOOD, KEENO, ANILE, BOP, MULLETT, MC RUTH
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

MED SCHOOL w/ ETHERWOOD, KEENO, ANILE, BOP, MULLETT, MC RUTHLESS @ ROXY

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Live, Drum and bass, Dubstep
DJs:

Med School
ETHERWOOD, KEENO, ANILE, BOP, MULLETT, MC RUTHLESS
2nd stage: Theya & Blofeld

Hodnocení:

Med School - 15/5/2015

ETHERWOOD, KEENO, ANILE, BOP, MULLETT, MC RUTHLESS

2nd stage: Theya & Blofeld



Pozor! Bílé pláště navléct, stetoskop na krk. Do Prahy se blíží nejznámější drum&bassová lékařská akademie v čele s nejpilnějšími studenty. Sesterský label Hospitalu Med School vychovávající žhavé talenty přiváží poprvé do ČR svou label night, na které vystoupí Etherwood, Keeno, Anile, BOP, Mullett doplnění o MC Ruthless. Indexy s sebou!

O diagnóze zde není pochyb. Med School trpí chorobnou touhou vychovávat nové talenty drum&bassu a častými sklony k experimentům. U studentů tohoto typu pozorujeme chorobné tendence posouvat hranice žánru do míst, kde by je málokdo čekal a až patologickou snahu o nový přístup k elektronické hudbě.

Od roku 2006, kdy Tony Colman (London Elektricity) založil Med School jako sesterský label Hospital Recordings, se v lavicích vystřídal nespočet vykutálených studentů jako Icicle, S.P.Y, Enei, Etherwood, Keeno a mnoho dalších. Smyslem bylo přinést experimentální svobodu nevázanou na styl, tempo nebo konvence, což pravidelně podtrhuje kompilace New Blood od roku 2012 přejmenovaná na Blood Pressure , která dává příležitost novým talentům a zvukům.

V čele mediků bude stát Etherwood , který si svým stejnojmenným albem v listopadu 2013 a úžasným vystoupením v březnu 2014 nekompromisně získal domácí fanoušky. Na jaře chystá další album a je jasné, že v květnu si ho vychutnáme naživo.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře