Zpět
live: MODESTEP (UK)
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

MODESTEP (UK)

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Live, Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

předprodej Ticketpro 440,- Kč + poplatky

DJs:

Live: MODESTEP (UK),

Support: Document One (UK),

Suki

S-Bish 

& DJ afterparty

Hodnocení:

Fource entertainment & let it roll & Roxy promotion present

Britská elektro-dubstepová kapela MODESTEP vyráží na turné Evolution Theory a zastaví se při něm i v pražském klubu Roxy už 27. února 2013. Pro MODESTEP to bude vůbec první koncert v České republice. Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketpro od 6.12.

MODESTEP jdou proti konvencím i ve svém vlastním žánru, kde je zvykem býti spíše samostatný DJ – ale MODESTEP jsou celá živá kapela složená hned ze čtyř hudebníků. MODESTEP vznikli v Londýně v roce 2010, kdy se dali dohromady bráchové Josh a Tony Friendovi (DJs) společně s kytaristou Nickem Tsangem a dalším DJem Matthewem Curtisem a začali vytvářet originální mix dubstepu s rockovými a elektronickými prvky.

V lednu má MODESTEPu vyjít první ucelené album Evolution Theory. „Na desce jsme pracovali fakt dlouho, a konečně jsme ready ji vypustit do světa. Je to o evoluci hudby během našich životů, takže čekejte všechno: dubstep, metal, house, hip hop, electro. Myslím, že to hodně lidí překvapí,“ řekl jeden z frontmanů, Tony Friend. „Nadcházející evropské turné se právě váže k albu Evolution Theory, takže bude nač se těšit!“ dodal zástupce promotérské agentury Fource Entertainment. 

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře