Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

MOONRISER

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
House, Progressive, Tech-house
Vstupné:

Until 24:00 FREE ENTRY, from 24:00 for 100CZK incl. FREE DRINK!

DJs:

With DJs Biodan, Manio & Michael C

2nd stage: : Revis, Pete Walk

special visuals by KinocirKus

Hodnocení:

With DJs Biodan, Manio & Michael C

2nd stage: : Revis, Pete Walk

special visuals by KinocirKus

Until 24:00 FREE ENTRY, from 24:00 for 100CZK incl. FREE DRINK!

Pokud jste příznivci energického house a progressive house, tak vám set Michaela C sedne určitě do noty! Michael C patří mezi nejúspěšnější progressive house DJs a producenty ve střední Evropě. Originální dynamický zvuk, kombinace neotřelých postupů, překvapivý výběr skladeb, světová produkce a spontánní uvolněná komunikace s publikem. Dámy a pánové, Michael C!

Biodan představuje DJe, který šel vždy svou vlastní cestou, ale zároveň byl otevřený k novým vlivům taneční hudby. Odchován undergroundovým housem, s dlouhodobě utvářeným vlastním hudebním názorem na pojetí taneční muziky, jako má málo kdo v Čechách. V tuto chvíli využívá k hraní všech 4. kanálů co klasický mix nabízí. Hraje dynamický house, tribal a technouse s prvky techna, karnevalu a horkokrevných latinských rytmů, okořeněný různými acapellami, samply, loopy, a bootlegy, které i často vytváří na živo z originálních písniček, spojením několika skladeb dohromady.

Podle svých slov hraje s vášní pro hudbu a jeho jediným cílem je dát publiku co největší potěšení z tance. V současné době je i často ke slyšení se saxofonistou Filipem Markesem, nebo Bongomanem Rafaelem, popřípadě s oběma dohromady, kteří jeho mixu dodávají další rozměr.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře