Zpět
PRAGUE PRIDE OFFICIAL AFTERPARTY W/ JONTY SKRUFFF & FIDE
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

PRAGUE PRIDE OFFICIAL AFTERPARTY W/ JONTY SKRUFFF & FIDELITY KASTROW (SISYPHOS/BERLIN/GERMANY)

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Live, House, Electro
Vstupné:

Předprodej: 290 czk regular a 990 czk VIP

DJs:

JONTY SKRUFFF & FIDELITY KASTROW (Sisyphos/Berlin/Germany)

Marcelo di Lazari (Brasil)

Subgate, Michael Burian + houslista

Hodnocení:

JONTY SKRUFFF & FIDELITY KASTROW (Sisyphos/Berlin/Germany)

Marcelo di Lazari (Brasil)

Subgate, Michael Burian + houslista

Letos proběhne již pátý ročník festivalu Prague Pride, který ohřeje metropoli a zároveň roztají ledy české společnosti. Po slavnostním průvodu Prahou, který vyústí na Letné, kde bude připraven nabitý hudební program až do 22:00, proběhne v klubu Roxy oficiální afterparty, kde se představí hned několik zahraničních umělců v čele s Hoxton Whores a berlínskou dvojicí Jonty Skrufffem a Fidelity Kastrow. Pojďme si toto extravagantní německé duo blíže představit!

Jonty Skrufff (Sisyphos/Berlin/Germany)

Rezident známého berlínského after-hours prostoru s názvem Sisyphos, který se může pyšnit i dalšími rezidencemi v klubech jako je londýnský Fabric nebo Pacha Ibiza, procestoval během své kariéry více jak 30 zemí, mezi které patří například Brazílie, Indie, Indonesie, Rusko, Čína nebo Japonsko. Spolupracuje na pravidelné týdenní radio show s názvem Berlin Soul/Germany Calling, která je vysílána na celé řadě světových rádií. Ve spojení s jeho vlastní hudební tvorbou dal světu o svých kvalitách vědět prostřednictvím releasu s názvem Stiletto, kde se objevily i remixy od známých postav elektronické scény, kterými jsou Patrice Baumel, Jamie Anderson a Idiotproof. Celý release měl ohromné pozitivní reakce od jmen jako je Coyu, Technasia nebo zástupců kapely Groove Armada.

Fidelity Kastrow (Sisyphos/Berlin/Germany)
Stájová kolegyně Jontyho Skrufffa odstartovala svou kariéru v roce 2007 a od té doby se představila v předních světových klubech, kterými jsou například berlínský Tresor, britský EGG, Seone, Mass nebo Canvas.

http://www.roxy.cz/prague-pride-official-afterparty-w-jonty-skrufff-fidelity-kastrow-sisyphos-berlin-germany

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře