Zpět
REFLEX CANNABIS CUP 10th ANNIVERSARY
 w/ STICKYBUDS (CAN), K
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

REFLEX CANNABIS CUP 10th ANNIVERSARY
 w/ STICKYBUDS (CAN), KRAFTY KUTS (UK)

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Live, Reggae, Funky
Hodnocení:

REFLEX CANNABIS CUP 10.VÝROČÍ

ČT / THU 20.3. 2014
DJS: STICKYBUDS (CAN) & KRAFTY KUTS (UK)
Support: DJ Nzym a další

Reflex Cannabis Cup slaví 10.výročí a jako dárek pro vás máme 2 exkluzivní zahraniční DJ hvězdy, kterými budou kanadský Stickybuds a britský Krafty Kuts!
Navíc jelikož letos vzhledem k možným problémům s policií není možné odměnit autory vítězných fotek, rozhodli jsme se rozdat všechny ceny vám - návštěvníkům akce přímo na místě formou tomboly!

DJ STICKYBUDS (CAN)
Fenomenální - to je to pravé slovo, které popisuje práci kanadského DJe a producenta Tylera Martense, vystupujícího pod nickem Stickybuds. Jeho úžasné schopnosti mu přinesly nejen rezidenturu v rámci jednoho z největších kanadských festivalů Shambhala Forest (2005 - 2012), ale i další vystoupení v rámci podobných světově proslulých akcí - např. Glastonbury (UK), Splore Festival (New Zealand), Burning Man (USA) ale také několik vystoupení v legendárním klubu Space na Ibize a řadě dalších populárních míst.
Jak napovídá jeho nick - Stickybuds je velkým podporovatelem konopné kultury, která má v Kanadě - stejně jako u nás - hluboké kořeny. Dost možná právě díky této voňavé rostlince je jeho hudební projev tak jedinečný, o čemž se ostatně budeme moct přesvědčit během jeho vystoupení.
Jeho DJ sety jsou naplněny styly jako funk, reggae, hip hop a breakbeat, podanými s obrovskou šikovností tak, že žádné publikum neodolá.

DJ KRAFTY KUTS (UK)
Martin Reeves aka Krafty Kuts - matador britského labelu Finger Lickin‘ a jeden z technicky nejzručnějších DJs světa, vítěz mnoha mezinárodních cen a opravdová celebrita, již jednou na RCC vystoupil v roce 2011 a ohlas publika byl tenkrát obrovský. Pod tíhou jeho talentu se styly jako funk, soul, jazz, elektro a hiphop změní v originální taneční smršť. Lepší dárek pro návštěvníky Reflex Cannabis Cupu bychom těžko hledali.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře