Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Skyline + afterparty

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Live, Break beat, Electro
Vstupné:

v předprodeji 170,- Kč + poplatky,
na místě za 230,-

Hodnocení:

"Ale skutečným vrcholem festivalu byli Skyline. Hurá, peklo zmrzlo a dočkal jsem se toho, že i tuzemská kapela se dokáže vyrovnat těm zahraničním a v lecčem být i lepší. Jak jsem si minulý rok málem stříkl do textilu z The Qemists, stejné nadšení ve mě letos vyvolali Skyline. Byl to nezapomenutelný zážitek vyvolávající až slzy dojetí, jedno z nejlepších vystoupení, co jsem na Rock for Churchill kdy viděl a slyšel. Bezchybný výkon, skvělý zvuk, radost. V místě a čase, ideální konstelace hvězd, vzájemná chemie mezi kapelou a diváky, vše fungovalo na víc než sto procent. " – FullMoon, 31.8.2014
Takovéto nadšení letos budili Skyline nejen svým vystoupením na Rock for Churchill, ale téměř všude, kam se svoji rozparáděnou a čím dál tím sehranější show dorazili. Skyline se nyní vrací do klubů a jedním ze zbývajících letošních koncertů bude tradiční předvánoční mejdan, který se tentokrát uskuteční 11.prosince v pražském klubu Roxy. Bude to jejich největší letošní sólo koncert a zároveň poslední pražský klubový koncert na delší dobu. Dalším bude až křest nové desky, která je naplánovaná na příští rok, ale konkrétnější termín je zatím ve hvězdách.

„Roxy bývala domovskou scénou Skyline a tak se těšíme, že si tam po letech opět zahrajeme. Naposledy jsme v Roxy hráli v roce 2008,“ říkají Skyline. Tento koncert bude také završením éry posledních dvou let, kdy Skyline žili deskou Fairytapes. „Poslední deska hodně nás hodně nakopla a baví i naše fanoušky. Všechno kolem Fairytapes tak nějak zaklaplo dohromady a koncert v Roxy bude oslava tohoto skvělého období,“ vysvětluje kapela. K tomu samozřejmě nabušená vizuální show, jak je u Skyline zvykem. Kromě koncertu je v plánu i afterparty s Hiffi & Jacob a dalšími hosty.

Skyline za sebou v tomto roce mají skvělou festivalou sezónu, čtyři klipy k desce Fairytapes a letos začali také intenzivně pracovat na novém albu.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře