Zpět
TRENTEMØLLER live @ ROXY
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

TRENTEMØLLER live @ ROXY

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Rock / Punk / Metal, Live, Alternative, Electro
Vstupné:

590czk + poplatky

Hodnocení:

TRENTEMØLLER LIVE !!!
(full band)

support: FIRST HATE (DNK)

Dánský multižánrový génius, světově uznávaný multiinstrumentalista a progresivní producent Trentemøller zavítá se svou kapelou 2. října do klubu ROXY. Kombinace hučivého indie, špičkové elektroniky a vizuální show je poznávací znamení Trentemøller Live show. Ve spojení s unikátní vizuální show nás čeká hudební zážitek z kategorie nezapomenutelných.

Anders Trentemøller prošel za svou dvacetiletou kariérou mnoha polohami od indie, post punku, elektroniky, kraut rocku až po současný sound kombinující vše zmíněné v unikátním mixu. Nejen 3 studiová alba, ale také obrovské množství remixů pro umělce jako Franz Ferdinand, Royksopp nebo Moby vynesli Anderse mezi producentskou elitu napříč žánry a postupně dosáhl na prestižní hudební ocenění včetně nominace na Grammy v roce 2010.

Trentemøller live je projekt pětičlenné kapely (kytary, bicí, basa a Andres na klávesy) doplněné o vokalistky a skvělou vizuální a světelnou show dokreslující atmosféru show několikrát nominovanou na Live Show of The Year.

Trentemøllera v ROXY doplní jeho krajané z Dánska, mladé duo First hate. Chlapci pochází z Kodaně a určitě není lehké ani žádoucí, snažit se je nějak jednoznačně vystihnout. Řekněme tedy, že by se dali charakterizovat slovy synth-pop, ambient folk nebo Eurodance. Obrázek si můžete udělat z jejich songu Holy Contagion:
https://www.youtube.com/watch?v=Iux-CFTLHf0

Máme před sebou klubový koncert podzimu? Nechme se překvapit.

Audio:
Royksopp - What Else is There (Trentemøller Remix) - https://www.youtube.com/watch?v=u3njX4nSO5U
Trentemoller - Gravity - https://www.youtube.com/watch?v=vV3U6j8ZGuw

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře