Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

VANESSA (CZ)

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Rock / Punk / Metal, Live
Vstupné:

270,-/280,-/350,-

Hodnocení:

Legendární kapela Vanessa (CZ)

Předprodej/Presale:

270 czk + popl. v sítích Ticketpro, Ticketportal a v NoD za 280 czk

Cena na místě bude 350 czk

Drsná parta, naturalistické české texty a obnažený obraz zkažené reality, taková je nová Vanessa a její album Antidotum. Fanoušci legendární elektronické kapely budou mít 10.dubna možnost poslechnout si nový studiový výtvor naživo a prověřit, zda jsou členové kapely schopni posunout tradičně dekadentní pódiové představení ještě dále.

Legendární Vanessa Ebm v sestavě Samir Hauser (Bruno Ferrari), Miroslav Papež (Moimir Papalescu), Jaroslav Stuchlý, Jakub Horák a Tuzex (basák Sunshine) není ovšem jen o šokující show, neskrývané nahotě, nekonvenčních textech a pocukrované Bibli. Vanessa je především kvalitní a kultovní EBM (Electronic Body Music) kapela, jejíž kořeny sahají hluboko do 90-tých let, konkrétně roku 1992. Comebackovým albem Ave Agony (2009) kapela opět rozvířila stojaté vody české hudební scény a na konci roku 2013 pokřtila již čtvrté studiové album Antidotum. Při jeho propagaci neopomněla pourážet své okolí a zdiskreditovat i jeden živý veřejnoprávní televizní přenos.

Nové album Antidotum produkoval věhlasný britský zvukový inženýr John Fryer, který je spojován i s kapelami typu Nine Inch Nails a Depeche Mode a na finálním zvuku je to znát. Titulní skladbou byla zvolena úderná Dobře Organizovaná Tlupa (video níže). Dle vyjádření kapely můžou fanoušci na pražském koncertě očekávat především nové skladby, ale dočkají se i klasických pecek napříč minulými alby.

Pokud váháte zda jít či nejít, pro vás jsou zde slova frontmana kapely: „Můžete si být jisti, že ruka Boží vždy dopadne na správné místo. Možná, že právě v této chvíli je vaše jméno povoláváno k poslednímu soudu! Prostě koukej naklusat do Roxy, nebo ti uhnije píča!"

Pro nejhorlivější fanoušky jsou v předprodeji (Ticketpro) k dispozici VIP „Meet and Greet" vstupenky v limitovaném počtu 10 kusů.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře