Zpět
VLADIMIR 518 + LIVE BAND, JAMES COLE, LA4, MIKE TRAFIK
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

VLADIMIR 518 + LIVE BAND, JAMES COLE, LA4, MIKE TRAFIK

Kde:

Dlouhá 33, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Live
Hodnocení:

Jarní tour

Na koncertech Idiot / Moby Dick tour uslyšíte v živém provedení skvělou desku Vladimira 518 Idiot, který vám její obsah nabídne společně s live bandem, který zahrnuje lidi jako Adam Koller a Matěj Havlíček. Postarají se vám o opravdu jedinečnej zážitek, na kterej budete dlouho vzpomínat. Skvělý doprovod live bandu zajistí sympatické duo talentovaných zpěvaček Tutti Frutti, dále Mike Trafik, jehož hudbu aktuálně můžete slyšet v novém filmovém snímku Vejška, a zapomenout nesmíme na LA4, který kompletní sestavu doplní a nabídne společný pecky s Vladimirem a Jamesem. Něco takovýho prostě jen tak neuvidíte! 

Stejnou sílu má určitě i povedená deska Moby Dick, kterou James Cole vydal v závěru loňského roku. Pokud super tracky jako Peperi, Zatnuto a další chcete slyšet live, doražte na některej z koncíků Idiot / Moby Dick tour! Jamese Colea doprovodí zkušený Dj Doemixxx.

Pokud seš věrnej fanoušek českýho rapu, nenech si ujít mega tour rádia HipHopStage – Idiot / Moby Dick tour a sleduj, kdy dorazí do tvýho města! Startujeme už 28. února v Uherském Hradišti! 

Vše o Idiot / Moby Dick tour na www.hiphopstage.cz/tour2014.  Na sociálních sítích je kompletní info připraveno pod hashtagem #idiotmobydicktour2014.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

ROXY

Dlouhá 33Praha 1

Legendární centrum Roxy s tradicí více jak 17 let svým návštěvníkům nabízí unikátní prostory. Jedná se o prostorově rozsáhlý klub, několik galerií, unikátní divadlo a příjemnou kavárnu v samém centru Prahy. Klub Roxy je zajímavě členěný prostor, který se nachází v dolní části celého komplexu. ...… více

Poslední komentáře