Zpět
	 BASS EVOLUTION with FORBIDDEN SOCIETY
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

BASS EVOLUTION with FORBIDDEN SOCIETY

Kde:

17. listopadu 43 , Olomouc
Kdy:
Hudba:
Drum and bass
Hodnocení:

Další díl elektronické párty BASS EVOLUTION pořádně přitvrdí a 16.5. rozpoutá v olomoucké S-cube pravé inferno! Pozvání přijala jedna z největších djských a producentských hvězd v České republice, FORBIDDEN SOCIETY!

Pekelník FORBIDDEN SOCIETY je majitel labelu Forbidden Society Recordings a pořadatel akcí Forbidden Society Recordings Label Nights. Na jeho labelu vydávají vinyly taková jména jako např. Audio, Current Value, Katharsys a Counterstrike. Sám FORBIDDEN SOCIETY se stal uznávanou osobností tvrdého drum and bassu po celém světě, což dokazuje i fakt, že byl 22.3.2014 pozván na největší drum and bassovou událost v Rusku, Pirate Station. Zde vystoupil po boku djs jako Andy C, Black Sun Empire a Noisia a zahrál pro 25 000 návštěvníků.

http://fsrecs.com/
https://www.youtube.com/user/ForbiddenSocietyRecs https://soundcloud.com/forbiddensocietyrecs

Dalším headlinerem BASS EVOLUTION bude moravský řezník SHADE AKA Gasmask71. Jako dj vystupuje již 15 let po ČR i zahraničí, v oblibě má pořádně temný a tvrdý drum and bass. Věnuje se také producentské činnosti a vydal několik tracků na labelu Mindsaw Recordings. Gasmask 71 společně s kamarádem Deimosem založili vlastní label pro tvrdší odnož dnb, Blast Furnace Recordings. Na svědomí mají také několik společných releasů pod nickem Decision. Čekujte soundcloud Blast Furnace a můžete si stáhnout zbrusu nový Free release „Limit“.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

S-CUBE

17. listopadu 43 Olomouc

V létě 2011 získali do nájmu prostory provozovatelé Music Clubu 15minut a studentského klubu Vertigo. Během léta 2011 došlo k rekonstrukci prostor klubu a jeho kompletnímu vybavení jak po stránce technické, tak i jeho zázemí. S podzimem přichází klub také s novým názvem S-cube a s novou ...… více

Poslední komentáře