Zpět
BLACKHEART NIGHT vol.14 - NANO + The Backroad Deals
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

BLACKHEART NIGHT vol.14 - NANO + The Backroad Deals

Kde:

17. listopadu 43 , Olomouc
Kdy:
Hudba:
Rock / Punk / Metal, Live
Vstupné:

100,-

Hodnocení:

Letošní poslední Blackheart Night se bude odehrávat v trochu jiném žánru, než na jaký jsou věrní fanoušci těchto akcí zvyklí, ale i tak vás čeká mimořádně kvalitní muzika dvou pražských kapel, které obě staví na ženském vokálu a precizním instrumentálním podání.
Jako první se představí mladá, ale nadějná parta The Backroad Deals se svým podání rocknrollu a jako hlavní kapela pak nastoupí indie-popová formace Nano v čele s krásnou zpěvačkou a klávesistkou v jedné osobě Markétkou, kterou možná někteří budete znát také jako PR manažerku, mluvčí a spolupořadatelku legendárního festivalu Mighty Sounds.
Žádný fanoušek kytarové a alternativní hudby by si tento koncert neměl nechat ujít!
A tady je krátké představení obou kapel.
NANO - indie pop (cz)
http://bandzone.cz/nano
Nano je indie elektro popová čtveřice, která spojuje rock'n'rollovou energii a silné melodie s melancholickým nádechem do jedinečného hudebního zážitku. Dala se dohromady v roce 2010 a od roku 2011 se pohybuje po českých klubech. Tvoří ji ex-zpěvačka Basta Fidel Marquet, ex-frontman Panamy Hadži, ex-basista z Prague Ska Conspiracy Květák a ex-bubeník Matouš z Pinking Shears. Koncerty Nano jsou energickou kombinací různých kytarových a elektronických hudebních vlivů s nečekaně autentickým soundem.
THE BACKROAD DEALS - alternative rocknroll (cz)
http://bandzone.cz/deal
Deals vznikli jako projekt dvou kytaristů znajících se ze střední školy. Když se spolu náhodně setkali po několika letech v klubu Pilot, tak všechno začalo. První sestava se ve zkušebně schází koncem roku 2011 a na pódia vyráží v dubnu nadcházejícího roku. V následujících měsících dochází k několika personálním změnám, kdy nejzásadnější změnou je výměna hlavního zpěvu. Po tomto Deals nahráli debutové EP a vyrazili na svoje první turné. V současnosti se kapela těší na nové koncerty, zkušenosti a nahrávky.
Hudebně The Backroad Deals následují US Rock n' Rollovou scénu 70', 80' a 90' let.
Doors: 19:00
Start: 21:00

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

S-CUBE

17. listopadu 43 Olomouc

V létě 2011 získali do nájmu prostory provozovatelé Music Clubu 15minut a studentského klubu Vertigo. Během léta 2011 došlo k rekonstrukci prostor klubu a jeho kompletnímu vybavení jak po stránce technické, tak i jeho zázemí. S podzimem přichází klub také s novým názvem S-cube a s novou ...… více

Poslední komentáře