Zpět
	 BOYBAND │NS CREW + JAPH + E-ONE │DJ FLIPTYCK │DJ BORUUF │F
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

BOYBAND │NS CREW + JAPH + E-ONE │DJ FLIPTYCK │DJ BORUUF │FREESTYLE BATTLE │A.I.M. │S-CUBE OLOMOUC

Kde:

17. listopadu 43 , Olomouc
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Live
Vstupné:

předprodej: 100,-
na místě: 150,-

Hodnocení:

Léto klepe na dveře a to neznamená nic jiného, že si dáme poslední hiphopový mejdan v Sku do začátku letní sezóny. Protože slunko svítí, nepřivítá Olomouc nikoho jiného než BOYBAND s jejich novou plackou GALAPÁGY!!!

BOYBAND

V hudební historii vzniklo a pravděpodobně ještě vznikne velké množství boybandů. Ty Nikdy BoyBand je však jen jeden. Je to rap v jeho nejčistější podobě. Spojení dvou hlav a dvou světů. Je to Idea & Boy Wonder.

Celý projekt vznikl zcela spontánně, bez jakýchkoliv větších ambicí. Společná spolupráce však oba aktéry nakopla tak, že celá věc vyústila ve společnou desku s všeříkajícím názvem Best Of, která vyšla pod Ty Nikdy v dubnu 2013.

Rok a pár drobných od vydání debutu na nás BoyBand zaútočil s pokračováním. Album se jmenuje Galapágy a opět je to výlet do neprobádaných krajin rapu. Ironie, punchlines, ale i seriózní skladby - to vše je BoyBand.

---------------------------------------------------------------------------

BATTLE KINGS FREESTYLE BATTLE - PRESELEKCE

v rámci večera se uskuteční freestyle rap battle, jehož vítěz získá jak věcné ceny, tak prize money, které se budou skládat ze všech startovných od freestylerů. Jako bonus získá přímý postup do hlavního kola freestyle battlu na festivalu BATTLE KINGS 2014 v Rýmařově.

POROTA:

KLAM
PIVOTH
?

---------------------------------------------------------------------------

PŘEDPRODEJ

info do konce květa

---------------------------------------------------------------------------

LINE-UP

VSTUP
předprodej: 100,-
na místě: 150,-

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

S-CUBE

17. listopadu 43 Olomouc

V létě 2011 získali do nájmu prostory provozovatelé Music Clubu 15minut a studentského klubu Vertigo. Během léta 2011 došlo k rekonstrukci prostor klubu a jeho kompletnímu vybavení jak po stránce technické, tak i jeho zázemí. S podzimem přichází klub také s novým názvem S-cube a s novou ...… více

Poslední komentáře