Zpět
Electro S-wing
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Electro S-wing

Kde:

17. listopadu 43 , Olomouc
Kdy:
Hudba:
Break beat, Electro swing
Hodnocení:

Po první úspěšné electroswingové party v režii BASSBEAT.cz si dáme v únoru další pokračování!!!

Tentokrát jsme pro Vás pozvali i hosta: Dj DAFMAN -> Čerstvá krev na electro-swingové scéně a nadějný DJ, který si letos zahrál i na festivalu Beats For Love a nedávno na největším electroswingovém projektu ELECTRO SWING FEVER. Jeho sety mísí klasický electro-swing s undergroundovým lomeným break beatem.

Jako další se na stagi představí zástupce naší crew, celé Moravě dobře známý majitel soundsystemu martez.cz a především neúnavný tanečník, v úctyhodném věku 65 let! Dj MARTEZ.

Třetím zlatým hřebem tohoto večera bude zástupce vrcholového managementu, dredař a především dříč roku, Dj Crackenn, kterej si vůbec poprvé v životě eva střihne právě electroswingovej super set před lidma a to už za to stojí!!!

Vstupné zůstává na příjemných 50,-CZK.
Lidé v bílých košilých s kšandama vstup zdarma! ;)

Start akce: 21:00

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

S-CUBE

17. listopadu 43 Olomouc

V létě 2011 získali do nájmu prostory provozovatelé Music Clubu 15minut a studentského klubu Vertigo. Během léta 2011 došlo k rekonstrukci prostor klubu a jeho kompletnímu vybavení jak po stránce technické, tak i jeho zázemí. S podzimem přichází klub také s novým názvem S-cube a s novou ...… více

Poslední komentáře