Zpět
Lemond_Light Up The Party
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Lemond_Light Up The Party

Kde:

17. listopadu 17, Liberec
Kdy:
Hudba:
Theme Parties
Hodnocení:

Zažij párty plnou světel s Becherovkou Lemond

Stále populárnější seriál akcí LEMOND LIGHT UP THE PARTY se v dubnu a květnu podívá do 16 českých a moravských klubů. Rozjede se show plná světel, pokusů o zvládnutí Lemond shotboard, čerstvých majitelů luxusních iPodů, adeptů na novou Lemondstar a neobyčejně inteligentních robotických koulí. Tak buď u toho a rozsviť párty s Lemondem.

Díky Becherovce Lemond si poprvé v České republice vyzkoušíš unikátní novinku s názvem Sphero. Je to robotická svítící koule ovládaná chytrým telefonem. Dá se s ní pohybovat do všech směrů, hrát golf nebo virtuální kuželky.

Čeká tě volba Lemondstar. Na každé svítící akci vyhraje jeden kluk a jedna holka vychytaný iPod Shuffle. Pak je můžeš podpořit na webu www.lemond.cz. Pro největší „lemondí“ hvězdu je připravený iPhone 4S .

Výzvou rozjetého večera bude „Lemond shotboard“ – sedm lidí si vychutná panáka Becherovky Lemond najednou. Tohle není obyčejné pití, tohle je rituál!

Tím ale nášup zábavy nekončí. Průběh večera rozzáří světelná show. Každý dostane na uvítanou drink. Jsou nachystané hromady svítících cen.

Zažij párty plnou světel. S Becherovkou Lemond to bude osvěžující zábava.

Začátky jednotlivých akcí, pravidla soutěže a stav hlasování Lemondstar, fotoreporty a další informace najdeš na stránkách www.lemond.cz, www.facebook.com/lemond.cz a na webech
jednotlivých klubů. 

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

S Klub

17. listopadu 17Liberec

Disco club s mnohaletou tradicí. Interiér je vybaven moderními skleněnými a nerezovými komponenty a efektním barem se speciálními prosvětlovacími plochami. Kvalitní soundsystém, skleněnýý parket a moderní světelná technika včetně laseru umocní každý večer, každou párty. K dispozici je široká paleta ...… více

Poslední komentáře