Zpět
GOLDFISH ★ Sono, Brno
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

GOLDFISH ★ Sono, Brno

Kde:

Veveří 2832, Brno
Kdy:
Hudba:
House, Funky, Electro, Deep House
Vstupné:

předprodej: 320 Kč

DJs:

GOLDFISH
DJ support: Fatty M, Manio, Biodan, Javas

Hodnocení:

GOLDFISH
DJ support: Fatty M, Manio, Biodan, Javas
předprodej: 320 Kč, Ticketpro

Žánroví kouzelníci GOLDFISH z Kapského Města se chystají navštívit ČR, a to hned dvakrát. Novinky z aktuálního alba Three Second Memory zazní 24.4. v pražském klubu Roxy a o den později také v Brně v nově otevřeném klubu Sono.

GOLDFISH vpluli do proudu elektronické hudby v roce 2005. Kombinace tanečních groovy beatů s prvky elektro jazzu a živých nástrojů (flétna, basa, saxofon, klarinet, kytara..) znamenalo nejen originalitu na poli taneční hudby, ale také úspěch, který fanouškům oplatili hned několika dalšími alby. To vše pod jemnou taktovkou vlivů africké hudby, která je sama o sobě na rytmiku velmi bohatá. Ač by se zdála tato kombinace opravdu zvláštní a na dvoučlenný projekt velmi komplikovaná, funguje to. A funguje to dokonale a hudebně velmi kompaktně.

Dominic Peters a David Poole si vytvořili vlastní zvuk, kterým prorazili na pódia mnoha velkých festivalů světa (Ultra Music Festival, Glastonbury, Earthdance...). V roce 2009 se stali rezidenty klubu Pacha na Ibize a jejich multi-instrumentální nadšení jste mohli slyšet po boku umělců a projektů jako např. Basement Jaxx, Will.I.Am, Erick Morillo, Faithless nebo Paul Oakenfold.

Rok 2013 znamenal mnoho změna a pro GOLDFISH byl další hybnou vlnou směrem k publiku po celém světě. S novým albem přišla ihned další vyprodaná vystoupení a GOLDFISH se zaplnil kalendář téměř na rok dopředu.
Jejich pojetí live show, kdy jsou schopni průběžně kombinovat až deset hudebních nástrojů, je opravdu obdivuhodné. Sami se o tom můžete přesvědčit v dubnu v rámci jejich „dvojáku“.

“That was fantastic!” - Pete Tong

“Make no mistake, these boys are gonna to be BIG! The two multi-instrumentalists captivate the crowd, and have the UK contingent scratching their heads and saying to each other ‘we’ve got to get these boys over to Europe…’ Essential.” – Toolroom Records

Fotoreport

Poslední komentáře