Zpět
Midi Lidi & Čokovoko
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Midi Lidi & Čokovoko

Kde:

Žižkova 15, Jihlava
Kdy:
Hudba:
Live, Electro
Vstupné:

150,-

DJs:

Midi Lidi & Čokovoko

Hodnocení:

Midi Lidi a Čokovoko výrážejí na společnou tour po ČR a 21.11 zavítají i k nám do Jihlavy, oujéé!
Midi lidi to je brněnská elektro-undergroundová kapela, který vznikla v roce 2006. Původně kapelu tvořili dva muži a jedna žena – Petr Marek, Prokop Holoubek a Markéta Lisá, kterou ale po nějaké době nahradil Tomáš Kelar. Jejich první album vzniklo už v roce 2007 s pomocí labelu X production a ihned si vysloužilo jednu nominaci – cena Anděl. Midi lidi ale ještě v této době nebyli nijak slavní a příliš se o nich nemluvilo. Velký zlom ale přišel v době, kdy Midi lidi natočili soundtrack k filmu Marka Najbrta Protektor.
Právě díky tomuto zlomu si Midi lidi vysloužili – a zcela právem, cenu Českého lva a tím se kapela dostala do mnohem širšího podvědomí veřejnosti.
Postupem let vydala kapela ještě několik dalších studiových alb – Hastrmans, Tatrmans & Bubáks, která byla mimo jiné rovněž nominována na cenu Anděl. V rámci této desky se pak odehrálo dlouho očekávané turné s názvem Bubáks tour. Během koncertního turné kapela navštívila víc jak šedesát měst České republiky. Následovaly další projekty zejména v rámci hudebních soundtracků například k filmu Český mír.
V současné době je na trhu jejich poslední deska, která nese název Operace Kindigo!

Čokovoko:
Jsou od roku 2006 nejsyrovější a nejznámější z hudebně nenadaných kapel v Brně. Hrály už mj. na učilišti, v Roxy, v notářství, na Flédě (pozn. klub v Brně – pětkrát), na dědových narozkách, v Dobrém ránu s ČT a na party pro delikventy – jen u nás ne. A pokud ano, tak by to stálo za zopakování.

Tito o nás řekli, že jsme „vyvážená chuť říci něco až intimně samy za sebe a nechat se při tom svádět k fikčním odbočkám směrovkami jazyka a rýmů“ a „rozhodne neumite rapovat,zadny flow,boze“.
Po hudební stránce se snažíme jít ve stopách virtuálního dítěte Radovana Lukavského donošeného Lil´ Kimovou. Nejsme vhodné na dětskou party, ani charitu neděláme.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Soul

Žižkova 15Jihlava

Jsme zpátky, podruhé a znovu, duše opět našla tělo, čekání je u konce...

Poslední komentáře