Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

PRAGO UNION @ Champion Sound + Hip Hop Classics Party

Kde:

Žižkova 15, Jihlava
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Live
Vstupné:

150,-

Hodnocení:

Nejvýraznější česká hip hopová skupina současnosti se vrací do Soulu v celé sestavě s živou kapelou.
Bude to klasika, ale stejně v novým hávu. Základ bude tvořit matro z poslední desky Vážná hudba. Soul s trsátkovým jevištěm a Prago se už znají.
Champion Sound poladil zvuk i obsazení. Nový bicman a jihlavskej Souldier Gury neshořel ve zkoušce ani na všech velkých festivalech, ani před 12.000 lidmi na světovém finále Battle Of The Year. Nový pecky šlapou. Starý pecky prošli restaurací. 1 MC, 1 DJ, 1 kapela a zvuk chlupatej jak deka, ulepenej špínou světa.

Prago Union fungujou. Fungujou nějak hodně, i když by vlastně podle všech pravidel hudebního průmyslu vlastně vůbec fungovat neměli. Jejich šéf není hezoun ze žurnálu a stát se “sexsymbolem” už “kousající bezzubý básník” Kato asi taky nestihne. Jejich pecky nehrajou rádia a na trpitele to neuhrají – dramaturgové je nebojkotují, tyhle dva světy se prostě jen naprosto míjí. Jejich muzika tam nepatří, má tak daleko k “populární”, jak to jen jde. Fanoušky maj napříč žánry a mají jich tolik, že hrají jako málokdo. Mají doma 2 ceny Anděl a kritika je uctívá. Jejich 3 desky se prodávají i v době nářků nad prodejema. Kde se vzali, jak se vzali a jak je tohle všechno vůbec možný? Na těch Prago Union musí něco bejt.



// PRAGO UNION // Champion Sound // Classics Hip Hop Afterparty // Vstup: 150,- // Start: 21:00 // www.soulmusicclub.cz // www.pragounion.cz //

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Soul

Žižkova 15Jihlava

Jsme zpátky, podruhé a znovu, duše opět našla tělo, čekání je u konce...

Poslední komentáře