Zpět
Progression Saturday
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Progression Saturday

Kde:

Starokolínská 287, Kolín
Kdy:
Hudba:
House, Electro, Progressive, Tech-house
DJs:

Discothéque: DJs Pauli Gabrieli, Braunies

Hodnocení:

Discothéque: DJs Pauli Gabrieli, Braunies

PAULI GABRIELI

Pauli Gabrieli, původem z Kolína, je jeden z nejtalentovanějších českých djs a producentů. Už v 17ti vydal své první EP 'Dreams', které můžete koupit na iTunes, Beatportu, Amazonu a mnoha dalších digital media stores, čímž se stal nejmladším českým producentem, kterému se to podařilo. Jako dj si zahrál poprvé v dubnu 2013 v Hradeckém klubu Neon a postupně začal získávat bookingy v dalších prestižních klubech a akcích. Od listopadu 2013 ho oficiálně zastupuje nová produkční agentura Play2Play, která ho zastupuje jak pro ČR tak zahraniční bookingy. Momentálně pracuje na svém dalším EP, několika singlech a tvoří nové bootlegy a mashupy, aby měl při vystoupeních vždy plno originální tvorby a věcí co nikdo jiný nehraje.

https://www.facebook.com/therealgabrieli?fref=ts

http://www.soundcloud.com/pauligabrieli

BRAUNIES

V roce 2013 spatřil světlo světa hudební projekt Braunies složený z mladého dua, Martina a Pavla pocházejících z Poděbrad, přinášejícího jejich vlastní hudební styl (nejčastěji hrají mix Tech House a Progressive & Electro) do hudebních klubů (v nedávné době Mecca, Casa Havana nebo Staré Lázně) v srdci středních Čech. Oba vkusní hudebníci připravili několik vynikajících bootlegů a mashupů v průběhuposledních měsíců. Poté co získali zkušenosti a uspěli v DJ academy ve známém pražském klubu Mecca jsou mladíci připraveni vtrhnout na každou párty a udělat pořádnej bordel! Stay tuned!

https://www.facebook.com/brauniesdjs?fref=ts

https://soundcloud.com/brauniesdjs

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Staré Lázně

Starokolínská 287Kolín

Tento klub zatím nemá na DOKLUBU.cz vyplněné základní informace. Popisek bude doplněn v nejbližší době, omlouváme se. Team DOKLUBU.cz.

Poslední komentáře