Zpět
BASS BALL w/ Volume Plus, Skáčko, Gasr, Reprospekt, Beatspot
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

BASS BALL w/ Volume Plus, Skáčko, Gasr, Reprospekt, Beatspot

Kde:

Tachovské náměstí 7, Praha 3
Kdy:
Hudba:
Drum and bass
Vstupné:

Zdarma

Hodnocení:

★ BassBall ★ w/ Volume Plus, Skáčko, Gasr, Saym, VirCZ, McQuack, Aspire, CYBi, Maart, P.Dr @ Storm Club - 15.8.2015 ★



Pro zapálené fandy pořádných zlámanin připravila Reprospekt crew ve spolupráci se Storm Club Prague další unikátní zápas v BassBallu! 3:)

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tentokrát se jako hlavní pálkař představí všemi uznávaný talentovaný DJ s precizní technikou, přesnými mixy a naprosto nakopávající selekcí, která Vás odpálí až na měsíc - homerun by Volume Plus, který kope rovnou za dva týmy Drumbassterds.cz Crew a Let It Roll !!!

Spoluhráč z týmu Drumbassterds - Skáčko se svým švihem nastoupí na pálku hned poté a nenechá v klidu stát žádnýho z chytačů!

Další boss-r, kterej za léta hraní má ten správnej grif a ví jak rozhecovat publikum, DJ s číslem 3 - Gasr z týmu #MassiveElementz !

Support je jasnej. První nadhazovač s nášláplým zápěstím #Aspire, dále hostující crew, která se již několikrát na domácím staďáku předvedla tak, že po nich zůstal jenom trávnik rozjetej jak po armádě kombajnů -#Reprospekt crew ve složení: P.Dr , CYBi a Maart a samozřejmě nebude chybět ani úklidová četa z týmu BEATSPOT DJs, která smete všechno co ji příjde pod ruku, Dj SAYM, DJ MCQUACK a nová posila VirCZ. 

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬



Přijďte se podívat na tento unikátní zápas!

★15.8.2015 ★ Storm Club ★ Free entry ★

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

www.reprospekt.cz
www.facebook.com/reprospekt
www.stormclub.cz
www.facebook.com/stormclubprague

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Storm club

Tachovské náměstí 7Praha 3

Klub je situovaný na pražském Žižkově, kousek od metra B Florenc a přímo u autobusové zastávky Tachovské náměstí. Prostor bude po celkové rekonstrukci včetně nové protiskluzové podlahy, ozvučen špičkovým zvukovým aparátem Funktion-One a vybaven nejmodernější technikou. Storm bude multižánrovým ...… více

Poslední komentáře