Zpět
Surf-trip.cz
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Surf-trip.cz: GET READY FOR SUMMER PARTY vol. II!

Kde:

Panská 9 , Praha 1
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Break beat, Drum and bass, Electro swing, Funky
Vstupné:

surf-trip ZDARMA 

ostatní 50 Kč

Hodnocení:

DJs:

Akvamen

Dj Nimand 

MysticBoy

 Jägermeister a Budvar rozjíždí už druhým rokem plážovou party!!

Jagermeister drinks&chicks!
Surf movies
Fox fashion show!
Pure hair studio

Čeká Vás přehlídka letní kolekce značky FOX a botů CROCS. Předvádět budou místní surf girls a boys. Následovat bude projekce surfových videí od SURF-TRIP.CZ se záběry z českých surfových výletů ve Francii, Španělsku a na Lanzarote. S největší pravděpodobností bude v jednotlivých videích účinkovat i celá řada místních jezdců. Část programu si vzal na starost kadeřnický salón PURE HAIR STUDIO. Jeho kadeřníci budou příchozí česat podle poslední surfařské módy.

O pořádně namražený welcome drink se postarají Jägermeister beach chicks! Už teď se těšte na balance boardy YAK nebo pravý surfařský photoshooting s palmou, surfařským prknem a bambusovou chýškou. Projekce surfových videí, exotické ovoce, skvělé ceny na Jägermesiter drinky jsou samozřejmostí, a to po celou noc. Novinkou je skvělá cena vychlazeného Budvárku, který je neoblíbenějším pivem všech českých a slovenských surfařů. Chybět tak bude snad jen písek pod nohama a slaná voda v uších.

Lokální GET READY FOR SUMMER PARTIES 2013 podporuje Jägermeister, FOX, SURF-TRIP.CZ, BOARDLIFE.SK, BUDVAR, CROCS, YAK freestyle company a Life vision. Setkáte se s celou řadou lidí, co už si surfování na vlnách vyzkoušeli a dozvíte se, jak několik takových pobytů na rok 2013 vyhrát, a to téměř bez námahy. Více informací najdete na www.surf-trip.cz, www.boardlife.sk a www.facebook.com/jagermeister.cz. Po skončení párty zde budou uveřejněny i fotografie od profesionálních fotografů.  

Fotoreport

Poslední komentáře