Zpět
SURFTRIP PARTY
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

SURFTRIP PARTY

Kde:

Bělehradská 120, Praha 2
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

99,-Kč

DJs:

DJ Kubiczek

Akvamen

Robot

Nymand 

Hodnocení:

Devátá SURFTRIP PÁRTY v pražském klubu RADOST FX proběhne už 20. dubna 2012 a do centra jarní Prahy přinese další ochutnávku blížících se plážových mejdanů! Připravte se na léto v rytmu surfařských DJs a dejte si ledově namraženého Jägermeistera s těmi, kdo se chystají v létě k oceánu nejen se surf-trip.cz!

Na pódiu vystoupí už tradičně DJs Robot, Akvamen, Nimand a Bauhaus, který svou hudbu mixuje na plážích celého světa. I tentokrát si ale udělal čas na to, aby odehrál další ze svých legendárních setů.



Na příchozí v boardshortkách a plavkách čeká dárek od sponzorů. Pro jeho získání je třeba na své oblečení upozornit, a to hned u vchodu! Pro ostatní je připraveno občerstvení v podobě čerstvého exotického ovoce, odpočinek ve stínu palem a photoshooting s hlavou v surfovém prkně. Výsledkem budou ideální profilové fotky na facebook.

Na programu je i tradiční přehlídka, tentokráte s názvem ALL YOU NEED FOR BEACH značek CROCS, KEDS, HAPPY SOCKS, BUBBLE a LE SPORTSAC. Chybět nebudou ani plavky FOX. Po celou párty budete moci sledovat surfová videa a zcela novou pozvánku na léto od Michaela Šroubka a WeAre-Production. Těšit se můžete na výběry fotografií ze začátku roku 2012 a představení novinek nadcházejícího léta.

Fotoreport

Poslední komentáře