Zpět
SURFTRIP PARTY VOL. XI
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

SURFTRIP PARTY VOL. XI

Kde:

Bělehradská 120, Praha 2
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, Funky
Vstupné:

99,-

Pro účastníky některého ze SURF-TRIPů je vstupné zdarma. Více informací najdete na www.surf-trip.cz  

DJs:

Akvamen,

Nimand,

Mysticboy a Bauhaus

Jack Johnson rewival ADO s doprovodem  

Hodnocení:

Máme tu další, tentokrát už jedenáctou SURFTRIP PARTY v pražském klubu RADOST FX, která proběhne 24. května 2013 a do centra jarní Prahy už tradičně přinese další ochutnávku blížících se plážových mejdanů! Připravte se na léto v rytmu surfařských DJs a dejte si ledově namraženého Jägermeistera s těmi, kdo se chystají v létě k oceánu nejen se surf-trip.cz!

Na pódiu vystoupí už tradičně DJs Akvamen, Nimand, Mysticboy a Bauhaus, který svůj aktuální mix nepřipravuje nikde jinde než na surfařských plážích Srí Lanky! Během večera vystoupí i speciální host, slovenský Jack Johnson rewival ADO s doprovodem!

Na příchozí v boardshortkách a plavkách čeká dárek od sponzorů. Pro jeho získání je třeba na své oblečení upozornit, a to hned u vchodu! Pro ostatní je připraveno občerstvení v podobě čerstvého exotického ovoce, Budvárek za bezkonkurenční cenu, odpočinek ve stínu palem a photoshooting s hlavou ve vodním barelu. Výsledkem budou ideální profilové fotky na facebook.

Po celou párty budete moci sledovat surfová videa nejen od Michaela Šroubka a WeAre-Production. Těšit se můžete na výběry fotografií z Dominikány, Španělska, Bali, Francie a Lanzarote. Překvapením večera bude performance v režii populárního portálu www.hithit.com - „LIDI + INTERNET. HOTOVO.“

 

Fotoreport

Poslední komentáře