Zpět
SWEDISH HOUSE MAFIA  - One Last Tour
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

SWEDISH HOUSE MAFIA - One Last Tour

Kde:

Českomoravská 2345, Praha 9
Kdy:
Hudba:
Live, Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

Stání / main floor:
1 290 Kč (990 Kč cena pro nejrychlejší - do vyprodání zásob)

VIP - 2 990 Kč - obsahuje: Otevřený bar, VIP soukromé bary, VIP platforma, VIP expresní vstup (vstup č.1), přístup na taneční parket.

Vstup nezletilých pouze s doprovodem dospělé osoby.

Držitelé průkazu ZTP/P – vozíčkáři (1 290 Kč + průvodce 1 Kč), hromadné objednávky (od 20 ks) na e-mailu info@sazkaticket.cz. 

síti SAZKA TICKET - http://www.sazkaticket.cz.  

DJs:

SWEDISH HOUSE MAFIA - One Last Tour 

Hodnocení:

Podívejte se na oficiální video “Don’t You Worry Child”

zde - http://vevo.ly/OJMklQ

Praha, 24. září -- SWEDISH HOUSE MAFIA hrdě oznamují poslední světové turné One Last Tour. Po týdnu teček objevujících se ve všech možných městech po světě, čítajících přes 20.000 umístění od letadel až po projekce; po týdnu, kdy se fanoušci na celém světě spojili a objevené tečky sdíleli na Twitteru, byla konečně data turné odhalena. One Last Tour pokryje celou zemi – bude to vůbec nejrozsáhlejší a nejextravagantnější turné začínající 16. listopadu v Dubaji. Kapela bude cestovat napříč kontinenty, poprvé navštíví také Indii, Rusko a Jihoafrickou Republiku.

One Last Tour bude velmi emocionálním turné, neboť při něm se kapela jednou pro vždy rozloučí s fanoušky po celém světě – fanoušky i kapelu čekají opravdu nevšední zážitky. Opravdu výjimečná a velkolepá rozlučková show pro ty, kteří přišli, pořádně zapařili, a milovali. [pozn. “We came, we raved, we loved” je věta, s níž Swedish House Mafia oznámila svůj konec].

SWEDISH HOUSE MAFIA vydají v České republice své druhé album s názvem Until Now již 22. října. Nahrávka bude oficiálním soundtrackem turné One Last Tour (pro více informací navštivte http://www.onelasttour.com). Jako následovník jejich dvakrát zlatého alba Until One bude nové album Švédů obsahovat jedinečnou sbírku původních skladeb, remixů, speciálních hostů, klubových hitovek a sólovek.

CD ‘UNTIL NOW’ obsahuje také nejnovější hit SWEDISH HOUSE MAFIA s názvem ‘DON’T YOU WORRY CHILD’ (feat. John Martin), který debutoval před 65,000 lidmi při nedávné rozlučkové anglické show Milton Keynes Bowl. Dále na albu zazní dříve nezveřejněná skladba Coldplay vs. Swedish House Mafia ‘Every Teardrop Is A Waterfall’ a dále různé světové klubové hitovky, jako např. ‘Calling’ a ‘In My Mind’. Mezi jinými se na albu také objeví hit Stevea Angella a Third Party ‘Lights’, remix Švédů z jejich produkce pro Usherovu ‘Euphorii’ a další.

Party report

Pár fotek ze SHM, na kterou jsme vás pozvali spolešně s Absolutkou... na akci jste tak mohli nejen ochutnat koktejl Greyhound, ale taky si pořádně zapařit na stejnojmený song..

Líbilo se vám to ? ;)

ollie

Fotoreport

Poslední komentáře