Zpět
NEJVĚTŠÍ DUBNOVÁ HOUSE PÁRTY v PRAZE - FRIDAY HOUSE MASS wit
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

NEJVĚTŠÍ DUBNOVÁ HOUSE PÁRTY v PRAZE - FRIDAY HOUSE MASS with POLYXONIC

Kde:

Michalská 29, Praha 1
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

Vstup: 100 Kč / V.I.P: 290 Kč

DJs:

DJS´ POLYXONIC:

http://www.polyxonic.cz/​index.html 

PETER NEW:
https://www.facebook.com/​DJPeterNew

DA PERK:
https://www.facebook.com/​pages/Da-Perk/​220819281329859

UNCLE:
https://www.facebook.com/​pages/DJ-Uncle/​108756662571549  

Line-up:
20:00 - 00:00 UNCLE
00:00 - 02:00 POLYXONIC (B2B SET)
02:00 - 04:00 PETER NEW
04:00 - END DA PERK  

Hodnocení:

Hlavní mediální partner DOKLUBU.CZ ve spolupráci s TECHNO.CZ,POSLOUCHEJ.NET,DANCE RÁDIO,BAR~BAR,SPARING BAR a THEDOLLHOUSE.CZ si tě dovolují pozvat na největší párty měsíce dubna do pražského klubu KOSTEL, kde jako hlavní host vystoupí POLYXONIC,supportovat jim budou djs PETER NEW, UNCLE a DA PERK. 

Tento večer nebude pouze o kvalitních house beatech,krásných tanečnicích,příjemné obsluze na baru i na vstupu, ale také o dokonalém prostředí klubu KOSTEL kde se pravidelně pořádají hudební akce s návštěvností 3.000 pártypeoples a takovéto akce se neobejdou bez kvalitního sound a light systému který dodá této akci tu pravou atmosféru.Chybět nebude ani nejmodernější videoprojekce.

Během tohoto večera bude přítomno několik fotografů a kameramanů kteří budou zaznamenávat celý průběh akce,ale hlavně budou zaznamenávat vás,milovníky kvalitního soundu, kterého bude až do nebe volajícího.

Pro ty kterým se nebude chtít po akci domů, máme přichystanou oficiální afterparty v klubu Bar~Bar | Dušní 9 (cca 5 minut pěšky z klubu KOSTEL) na které Vám zahraje jeden z nejmladších, ovšem kvalitově neztrácejících djs v ČR,PETE LUKE společně s PETERem NEW. Vstup na after je jako vždy zdarma!!!

Další výhodou klubu KOSTEL je možnost zakoupení V.I.P vstupu. V.I.P ZONE se nachází ve druhém patře klubu KOSTEL a majitelům V.I.P vstupenky přináší krásný výhled na dj stage a parket vlnící se tisícovkou těl. Pro majitele V.I.P vstupenky bude připraven raut, takže ani vaše chuťové buńky nebudou ošizeny o tento jedinečný večer. Samozřejmostí je oddělený bar i toalety.

A na závěr tu pro vás máme samozřejmě i informace o DJ's, kteří se tento nezapomenutelný večer postarají o tu správnou atmosféru,line up a pár důležitých informací.


Akce FRIDAY HOUSE MASS proběhne 20.4.2012 od 20hodin v pražském klubu KOSTEL/ Michalská 29,
 

Oficiální afterpárty začíná v klubu Bar~Bar | Dušní 9 od 5hodin. VSTUP ZDARMA. 

Fotoreport

Poslední komentáře