Zpět
#ElectroSwingCirkus
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

#ElectroSwingCirkus

Kde:

Masarykovo nám. 2633, Pardubice
Kdy:
Hudba:
Electro swing
Vstupné:

Vstup: s dresscode 30 CZK / ostatní 60 CZK

Hodnocení:

Electroswingová h*rečka pokračuje, po druhém dílu se těšte na další pokračování tentokrát v pátek 15. listopadu v Pardubicích.

Na tento díl jsme pro vás připravili dobovou projekci a pozvali UNIVERSAL SWING BROTHERS - DJ MGL & DAWE TRUMPETEER (MC, LIVE TRUMPET) o support se tradičně postará DJ MARIONETTE.

Taky si pokládáte otázku co je electroswing?
Swing byl popová hudba 30. let minulého století. Ve spojení starých melodií a jazzu se současnou taneční a elektronickou hudbou vznikla unikátní kombinace, která se těší obrovské oblibě nejen v Londýně, Paříži a Berlíně díky umělcům a kapelám jako Parov Stelar band, Caravan Palace, Swing Republic, Swingrowers, Gramophonodezie nebo Bart&Baker. Electroswing je housově energický taneční trend a pokud jste ještě nezašli na žádnou akci, kde se hraje, měli byste vědět, že je tam vždycky spousta holek hledajících tanečníky!


UNIVERSAL SWING BROTHERS (Praha)

Respektovaný swing selektor a dj MGL se svým MC a trumpetistou v jedné osobě DAVE TRUMPETEER v excelentním českém live elektroswingovém projektu.

http://www.facebook.com/UNBROS


DJ MARIONETTE

Jeho pojetí electroswingu je více taneční, plné úderných mixů i malých experimentů.

http://www.djmarionette.com/
http://www.facebook.com/djmarionetteofficial


DOBOVÝ DRESSCODE
- móda let 1920 - 1950 (např. bílá košile + motýlek nebo kšandy, noblesní večerní róba, cigaretové špičky, korále, klobouky, apod.)

Vstup: s dresscode 30 CZK / ostatní 60 CZK

Rezervaci stolů je možné provést na tel. čísle 776-628-457

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

The Big Bang

Masarykovo nám. 2633Pardubice

The Big Bang music club má ojedinělý a novodobý design interiéru. Nabízí více jak 100 pohodlných míst k sezení, příjemnou obsluhu a bar s pořádným množstvím nápojů. Chcete zažít neopakovatelné akce, bavit se a žít naplno? Prostředí nově otevřeného clubu v centru Pardubic vás vtáhne a už ...… více

Poslední komentáře