Zpět
THE SOUND OF NETEHRLANDS
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

THE SOUND OF NETEHRLANDS

Kde:

Škrétova 1, Praha 2
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

100kč /50kč (pro Facebook uživatele)

DJs:

RENVO (NL)

DIVASCO (NL)

DAVID JUSTIAN

MATAMAR

SPARK7

Hodnocení:

Pokud potvrdíte svoji účast na akci The Sound Of The Netherlands, získáte slevu 50% na vstup. Parádní česko-nizozemská akce vás vyjde na pouhých 50 CZK.
Pro ostatní vstupné na místě 100 CZK


JUSTIMAGINE ve spolupráci s EPIC247 představuje česko-nizozemskou noc THE SOUND OF THE NETHERLANDS.
Sobota 28.4.2012 bude plná toho nejvybranějšího z české a nizozemské taneční scény. Tu nejlepší party zažijete v dokonalém YES klubu. Nepromarněte neopakovatelný zážitek opravdu kvalitní taneční hudby současnosti a doražte na adresu: YES klub-Deminka Palace Škrétova 1, 120 00 Praha 2

RENVO-vlastním jménem Joey Janssen, pochází z nizozemského Arnhemu. Ve věku 12 let objevil beaty Tiesta a Rank 1, jejichž hudbu miloval. Od 14 let začal skládat hudbu. Postupně se začal učit djingu z vinylů od svého nejlepšího kamaráda.
Tento rok uspořádal Armin van Buuren DJ Contest v Nizozemí. Joey vyhrál tuto soutěž a byl samotným Arminem korunován jako největší nadcházející talent v Nizozemsku pro rok 2011. Armin také nabídl Renvovi smlouvu u jeho labelu: Armada Music.
Hraní na festivalu Dancetour, A State of Trance 500 Trance v Nizozemí a výhra Seat’s Next DJ je jen začátek, co můžeme od Renva očekávat.

Fotoreport

Poslední komentáře