Zpět
Trance Euphoria
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Trance Euphoria

Kde:

Sokolovská 152, Praha 8
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

Zdarma

DJs:

DJs Matamar,

Boxi,

Joe Cormack,

David Justian

Hodnocení:

Letní Trance Euforia s dvojkou moderátorů rádia Zlatá Praha „Matamar“

Poté, co úspěšně zregulujete svoji zvýšenou hladinu hormonů po pobytu mezi krásnými orosenými ženskými těly na plovárně, neváhejte a pojďte se dorazit na pořádný trancový mejdan!!
Krom „našich“djs se můžete těšit na návštěvu kolegů djs z akce “WE’RE SEXY AND WE KNOW IT, kteří tuto akci pojmou jako afterpárty B-day párty, která bude probíhat do půlnoci na parníku, takže o dobré lidi, náladu a krásné ženy nebude určitě nouze.

Na jaké djs se můžete těšit?

Těm, co pravidelně poslouchají rádio Zlatá Praha, nemusíme představovat dvojku šoumenů „Matamar“.
Duo Matamar asi není nutné českým clubberům zdlouhavě představovat. Za dobu svého působení jste je mohli slyšet v mnoha předních klubech po celé ČR a to i po boku řady zvučných jmen ze zahraničí. Každý týden také presentují svoji vlastní radioshow, vysílanou na více než 70 stanicích po celém světě, kde součástí každého dílu je také guest mix od zahraničního hosta. V jubilejním 100ém díle to byl např. samotný Ferry Corsten.

web a music na:

Boxi

 Boxiho není také potřeba obšírněji představovat. Dj a promotéra v jedné osobě jste mohli vidět na warm-up tour jarní Trancefusion, která probíhala po klubech celé republiky. Nejvíce se ale zapsal do podvědomí trancových fanoušků nezapomenutelným vystoupením na jarní akci „IN Trance“, kde pravidelně účinkuje. Dostalo se mu také podpory zvučných jmen jako jsou Ferry Tayle (FR), Manuel Le Saux (IT), ), Arctic Moon (PL) , Jorn van Deynhoven (NL) Daniel Kandi (DK) Temple One (UK) Mike Wind (PL) ReOrder (SK), Laydee Jane (CZ),Karu San (DE) a spousty dalších

David Justian

David Justian /JustImagine/, cesky nadejny dj a producent, pochazejici z CR, v jeho setech a produkci nejdete nejčastěji trance a progressive. Venuje se také poradani akci a promoterstvi. Tyden, co tyden pripravuje svoji radioshow The Selection of David Justian na rádiu Sensation Factory.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Touster

Sokolovská 152Praha 8

Velký luxusní podnik s VIP zónou a velkou stage, na které se střídají přední čeští DJ's. Program nabízí jasně definovaný mix žánrů - čekejte hlavně house, electro, disco a techno.

Poslední komentáře