Zpět
TRANCE WAVES
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

TRANCE WAVES

Kde:

Sokolovská 152, Praha 8
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

Zdarma

DJs:

DJs Michael C - www.djmichaelc.com

BECK - www.djbeck.wz.cz

David Justian - www.davidjustian.net

Maicuss

Pavel X Rakusan

Line-up and time-table:
21:00-22:20 Maicuss
22:20-23:40 Pavel X Rakusan
23:40-01:00 David Justian
01:00-03:00 Michael C
03:00-05:00 Beck 

2nd stage
Marty Fish (touster production) & Marvill
-in very special vinyl set- 

Hodnocení:

Druhé a zároveň asi poslední vydání TRANCE WAVES v klubu Touster jsme pro Vás tentokrát připravili na celkem magické datum sobotu 2.2.2013. I tentokrát jsme pro Vás zajistili nadupaný Lineup. Jsme hrozně rádi, že naši nabídku přijal Michael C !!! Tak si nenechte ujít jednu z posledních tranceových parties v klubu, protože Touster přerušuje svoji činnost k 31.3.2013 !!!

Michael C patří mezi nejúspěšnější progressive house/trance DJs a producenty ve střední Evropě. Je rezidentním DJem nejposlouchanějšího pořadu o taneční muzice Dance eXXtravaganza na rádiu Evropa 2, jeho tracky pravidelně hrají například Ferry Corsten, Guiseppe Ottaviani, Sean Tyas a mnoho dalších. Kromě úspěchů na domácí scéně Michael vystupoval v Číně, Itálii, Bulharsku, Německu nebo Polsku. Oficiálně remixuje legendární kapelu Kosheen a vydává na světových labelech. Představil se na megaakcích Transmission, TranceFusion, Reflections s Arminem van Buurenem nebo po boku DJe Tiesta před 15 000 lidmi. Hrál na festivalech Pleasure Island, Creamfields, Mácháč, Summer of Love nebo zahraničních Summer City v Polsku, BeeFree na Slovensku a Summer Emotion v Itálii. 17. prosince 2012 vyšel jeho remix na legendárním labelu In Trance We Trust / Black Hole a skladbu zařadil Ferry Corsten i na svoji nejnovější kompilaci jako bonusový track!
Originální dynamický zvuk, kombinace neotřelých postupů, překvapivý výběr skladeb, světová produkce a spontánní uvolněná komunikace s publikem. Dámy a pánové, Michael C!

 BECK - je zakladatelem této klubové noci. Člověk, který tímto stylem žije celou svojí duší. Jeho největšim vzorem je Giuseppe Ottaviani a Paul van Dyk pod taktovkou Vandit Records. Jeho známkou jsou kvalitni vygradované trance mixy přes vokály až k prvkům techna. Hraje aktivně od roku 2006 a nyní momentálně pracuje na své vlastní tvorbě.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Touster

Sokolovská 152Praha 8

Velký luxusní podnik s VIP zónou a velkou stage, na které se střídají přední čeští DJ's. Program nabízí jasně definovaný mix žánrů - čekejte hlavně house, electro, disco a techno.

Poslední komentáře