Zpět
TRANCE PARTY
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

TRANCE PARTY

Kde:

Starobylá 873 , Praha 4
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Trance, Techno
DJs:

DJs:

Tom Kingston

DJ Steeri

Slovak

Just Angel 

Hodnocení:

Po pohodových vánočních svátcích a nabušených silvestrovských oslavách Vás čeká rekonvalescence duševní i fyzická. Hned 14.ledna 2012 v Insomnia Music Clubu, na známé adrese Starobylá 873, Praha 4- Háje, se koná TRANCE PARTY a to pouze pro ty s vytříbeným hudebním vkusem. Gourmet TRANCE PARTY!

Tom Kingston ( aka Tomáš Lisko ): zájem o rychlejší taneční hudbu projevil v roce 2002 již na ZŠ, postupem času si jako hostující DJ zahrál v několika klubech.Později se začal věnovat skládání vlastní hudby a remixů. Na kontě má přes 20 vlastních skladeb. Tento mladý a velmi nadějný DJ rozjede party v duchu progressive/techno/electro/trance.

DJ Steeri : začínající slovenský DJ s velkým talentem. Začínal počátkem roku 2011 v KU baru se svým slovenským kolegou DJ Slovakem. KU bar se mu stal domácí půdou. Od dubna má vlastní party Be a Tuesday DJ, od podzimu Chillout Sundays. Zahrál si v Pekelným baru, restauraci Baang!, lounhe baru
La Musica café. Hodlá se probojovat do klubů: Mecca, SaSaZu, Duplex…….

DEEJAY SLOVAK ( alias DJ RUDOFF, vl. jménem Rudolf Svat ): na taneční scéně se pohybuje mnoho let, od clubbera až po aktivního DJe, kdy se přestěhoval do Prahy v roce 2004.Od poloviny roku 2009 je rezidentním Djem klubu SaSaZu. Zakládá si na technice mixování, výběrem tracků a kontaktem s publikem. Pojme hudební styly od club funky, happy, hit a energy house až po progressive, electro a minimal sound. Zahrál si po boku DJ Tiesta v O2 Aréně, dále vedle Groove Armady, Kosheen, Lilly Alen, Robbie Rivery .... Vystupoval v klubech: Leclan, Backdoors, Chateau ,Mecca, Duplex a Sasazu,
STUDIO 54, KU bar, RADOST FX, Havana a na mnoha festivalech. Nyní pracuje na nových promotérských, djských a produkčních projektech.

Just Angel ( David Justian + Anne Angel ): nově vzniklá formace, která se dala dohromady na party Jerry Ropero live v klubu Insomnia. Od téhle dvojice rozhodně nečekejte nic andělského. 

Fotoreport

Poslední komentáře