Zpět
TRANCEFUSION - SPECIAL OLD SCHOOL EDITION
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

TRANCEFUSION - SPECIAL OLD SCHOOL EDITION

Kde:

Bubenské nábřeží 13, Praha 7
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

Vstupenky v síti Ticketstream www.ticketstream.cz od 19. 12. 2011. Klasická vstupenka – první vlna 300 ks za 390 Kč včetně veškerých poplatků, dále pak 490 Kč a 590 Kč na místě.

GOLDEN VIP prvních 30 ks za 890 Kč, dále pak 990 a 1190 Kč na místě.

DIAMOND VIP prvních 30 ks za 1790 Kč, dále pak 1890 K a 2190 Kč na místě.

DJs:

DJs: KAI TRACID (D),

M.I.K.E. aka PUSH (BE),

TOMCRAFT (D),

JOHAN GIELEN (NL),

ORBITH (CZ)

Hodnocení:

Velká taneční lahůdka v podobě OLD SCHOOL EDICE míří v únoru do Prahy!

BTL Agency oznamuje další speciální edici, tentokrát ovšem něco velmi specifického na taneční scéně neobvyklého. Během jedné noci se v OLD SCHOOL edici s těmi největšími hity představí hned několik hvězd světového kalibru. A můžeme všem slíbit, že všichni z nich jsou připraveni zahrát to nejlepší, co si pod názvem edice „old school“ dokážete představit!

A kteří matadoři světové taneční scény vás tuto noc nenechají jen tak postávat v klidu?

KAI TRACID Po doslova stovkách kladných reakcí, které jsme obdrželi po Kaiově vystoupení na Trancefusion Autumn a kde jste si žádali jeho další vystoupení na nějaké z budoucích klubových edicí Trancefusion, vám s radostí oznamujeme, že se toto přání mnoha trancových clubberů stává skutečností! Kai všechny z nás na podzim uchvátil svým strhujícím old school setem, kde zazněla řada skvostů z jeho tvorby, ale zdaleka ne všechny byly vyčerpány, a proto se připravte na další jedinečnou old school nálož těch největších klasik v podání tohoto trancového guru!

M.I.K.E. aka PUSH – live M.I.K.E. je jednou z největších osobností trancové scény a všestranný umělec, který během své bohaté kariéry spolupracoval s mnoha umělci jako např. Sinead O'Connor, Moby nebo Depeche Mode a v poslední době se věnuje filmové hudbě.

TOMCRAFT Je tomu přesně 10 let, kdy tento původně trancový dj, který se posunul během kariéry hudebně blíže i k dalším stylům, vypustil do světa taneční hudby jednu z největších klubových pecek, skladbu Loneliness a vašem clubberům je nejspíše stejně zbytečné představovat další jeho hity jako např. Prosac nebo Overdose.

ORBITH Jako první dj večera se na akci představí domácí ORBITH. Tuto legendu české klubové scény, která byla svého času jedním z průkopníků taneční hudby v ČR, můžete znát z mnoha akcí a festivalů. 

Fotoreport

Poslední komentáře