Zpět
10let WONDERBEATu with Pavel BIDLO / 22.11.2013 / U-TURN PUB
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

10let WONDERBEATu with Pavel BIDLO / 22.11.2013 / U-TURN PUB M.B.

Kde:

Pražská brána 111, Mladá Boleslav
Kdy:
Hudba:
Techno, Tech-house
Vstupné:

100,-

DJs:

Pavel Bidlo, Wizard, Crash, Efotan, Bába, Joe Joy, Afroger

Hodnocení:
Djs: Pavel Bidlo, Wizard, Crash, Efotan, Bába, Joe Joy, Afroger

PAVEL BIDLO: Jeden z našich nejlepších současných dýdžejů o sobě může s hrdostí prohlásit, že psal historii české taneční scény. Zástupy jeho fanoušků to s nadšením potvrdí. Pavel Bidlo se vydal za svým vinylovým dobrodružstvím v 90. letech - v době, kdy byla taneční scéna u nás zatím ještě v plenkách.
Díky vášnivému zapálení a jistě také velkému talentu na sebe úspěchy nenechaly dlouho čekat. Pavel se velmi brzy stal leadrem české taneční scény u nás.
Jméno DJ Bidla již dvacet let táhne do klubů tisíce fanoušků house – music. Jeho house sety znají téměř po celém světě. Své příznivce si získal například v Německu, Holandsku, Brazílii, USA, nebo třeba Kanadě.
Pavlův styl mixování se vyznačuje vynikající technikou, citem pro okamžik překvapení, nápaditostí, smyslem pro programování celého setu a hudebním vkusem. Nejlépe se přesvědčíte na vlastní nohy. Česká legenda, Pavel Bidlo, byl první DJ u nás, který zúročil své muzikantské dovednosti k produkování a remixování. Kritici často oceňují jeho hudební profesionalitu. Říká se o něm, že si jeho posluchači nemůžou být jisti stylem, rád totiž překvapuje. Úspěchy DJ Bidla jsou snem mnoha DJs a producentů. Po několika letech života v New Yorku se v roce 2011 vrátil zpět do Čech.

Styl: techhouse, techno
Start: 21:30

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

U-Turn

Pražská brána 111Mladá Boleslav

4 místnosti: 2xbar,salonek,music club. 11 let ÚČKA bude!!!Od neděle do čtvrtka AKCE : Plzeň za 31,- !!! Pronájem zvukové aparatury a mobilního baru pro vaše akce ! KONCERTY, PRIVAT PARTIES, KARNEVALY NEJLEPŠÍ MOJITO VE MĚSTĚ ŽÁDNÉ AUTOMATY ! ŠIPKY A FOTBÁLEK !

Poslední komentáře