Zpět
DJ TOMMY ROGERS
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

DJ TOMMY ROGERS

Kde:

Lyžařská 123 , Špindlerův mlýn
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

50,-Kč

DJs:

DJ TOMMY ROGERS

Hodnocení:

Ve středu 30.1.2013 vás zveme na party s novým exkluzivním rezidentem našeho klubu, který patří mezi nejúspěšnější české djs TOMMY ROGERS!
Tommy Rogerse nemusíme dlouze představovat, protože jeho úspěchy jsou velmi dobře známé jak u nás, tak i za hranicemi naší země! Není se čemu divit! Několikrát si zahrál v nejlepším klubu světa (podle WMC Miami) Amnesia Ibiza, pozvali si ho do celosvětově prestižního klubu Pacha London, kde vystoupil na 9 tých narozeninách klubu, dále jeho vystoupení na hlavním ceremoniálu udílení světových hubedních cen na WMC v Miami (USA), dále v Londýně hrává v klubech The Fire nebo The WhiteHouse a take v Itálii a tak, bychom mohli pokračovat dál a dál.
I u nás doma se mu podařilo vykousnout to nejlepší co se dá. První místo za nejlepší clubovu party roku “Dirty Dancing” v prestižních hudebních cenách O2 a to dva roky před tím obsadil příčku druhou a třetí! Takže v průbehu 3 let posbíral to nejlepší co se dalo.
Dalším klubem, kde má pravidelnou rezidenci je nejprestižnější afterklub v ČR v pražském STUDIO 54, kde jeho sety se dají považovat za neskutečný zážitek a mají obrovskou oblibu.
Dj Tommy Rogers nejen, že je vynikající dj s přesnou technikou mixu a výběrem těch nejlepších skladeb plných strhující energie, ale i šoumenské podání setu, kdy rozdává lásku a radost všem party lidem kolem, jak sám on říká.

V našem Vip klubu Dolská, bude Tommy Rogers vystupovat ve středu 30.1.2013 a pro 200 z vás má nachystaný dárek v podobě jeho cd mixu.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

VIP Music Club

Lyžařská 123 Špindlerův mlýn

Trendy bar a music club, který svým osobitým stylem a atmosférou nadchne i nejnáročnější klientelu Music klub Dolská nabízí i zábavné vyžití / Bowling, Šipky, Billiard,Table Football to vše najdete u nás přímo v klubu. Kapacita klubu 1200 osob Tři plně vybavené bary Dvě hudebně nadupané stage & ...… více

Poslední komentáře