Zpět
Wake Jam
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Wake Jam

Kde:

Podolské nábřeží 3, Praha 4
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Theme Parties
DJs:
14:00
začátek akce, představení jezdců a programu
14:15
exhibice skateboard a bmx
15:00
první kolo kvalifikace wakeboard
15:30
exhibice skateboard a bmx
16:15
druhé kolo kvalifikace wakeboard
16:45
exhibice skateboard a bmx
17:30
první kolo finále wakeboard
18:00
exhibice skateboard a bmx
18:15
druhé kolo finále wakeboard
18:45
vyhlášení vítězů
19:00
začátek koncertu NAVIGATORS
20:45
začátek koncertu PSH
22:00
HAVANA afterparty v Tančírně
- hrají Kerob.Kedar (SciFiDJ's) a DJ JORGOS
Hodnocení:

V neděli 17.6.2012 ve 14:00, se v Praze, v areálu Žlutých lázní znovu rozvíří hladina Vltavy a to pod wakeboardy Evropské špičky. Která se Vám opět přijede představit po roční pauze na 5tý ročník akce WAKE JAM 2012.

Na letošní ročník svou účast potvrdili, opět Ti nejlepší jezdci Evropy posledních let. Mimo jiné, několika násobní Mistři Evropy Dan Nott, Dominik Hernler dále Quentin Delefortier a mnoho dalších. Premiérově se Vám na WAKE JAMU, se svým wakeboardovým uměním, přijede představit i zástupkyně něžného pohlaví Robbie Rendo až z daleké Argentiny.
Tudíž co se týče wakeboardové scény, která je v České republice, rok od roku stále populárnější, určitě bude na co koukat!!!
Samozřejmě, jako je tomu na WAKE JAMU již dobrým zvykem. Jsou pro Vás i v letošní roce připravené, tolik oblíbené exhibiční vstupy, ve skateboardové rampě a na Funbox BMX line. Kde bude diktovat kromě České i Evropská špička, v čele Jeny Valentou, Mistrem Světa a pravidelným účastníkem populárních X Games a mnoho dalších!

Samozřejmostí jsou živé DJ“s vstupy v průběhu celého dne a kvalitní komentář v každém sportovním vstupu.

Mimo jiné na Vás bude čekat i spousta Partnerských aktivit a dárků v podobě G11 Exelent stanu, Holmes Place, Sector Longboard test centrum, Weget zony, Havana promo team a další …Zkrátka nudit se s námi, je zapovězeno!!!
Po vyhlášení vítězů jednotlivých sekcí, na hlavním podiu vystoupí live kapely, NAVIGATORS a PSH.

Od 22:00 startuje v prostoru Tančírny Žlutých Lázní HAVANA afterparty!!! Zde se o prošoupání Vašich podrážek postarají DJ Jorgos a Kerob a Kedar Scifi DJ“s.Zn. Končíme s ranním rozbřeskem!!!

Fotoreport

Poslední komentáře