Zpět
DAVE TARRIDA (Tresor Berlin, Sativae, AT)
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

DAVE TARRIDA (Tresor Berlin, Sativae, AT)

Kde:

Škrétova 1, Praha 2
Kdy:
Hudba:
Live, Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

150,- Kč

DJs:

DAVE TARRIDA (Tresor Berlin, B Pitch Control, AT)

JEFF 23 (NTW23, EXPRESSILLON)

Pavel Krejdl

Quickie

Subgate vs DJ Schwing

Reznyk

Kluba

Dave Substance-D in special techno set

Hodnocení:

Rakouský technomág a zástupce značek Tresor Berlin a B-Pitch Control – Dave Tarrida se představí 23.3. v pražském Yes klubu!

Jsme velice rádi, že vám v rámci noci Techno.cz Night můžeme po dlouholeté odmlce opět v České republice představit osobitého producenta a kvalitního techno dje s vystříbeným vkusem – Davea Tarridu. Dave odstartoval svou kariéru již v roce 1991 v Edinburghu ve známém klubu Sativa, kde se mimo jiné setkal s duem Neil Landstrumm & Tobias Schmidt. V roce 1994 byl u zrodu labelu Sativas recordings, na kterém se kromě jeho počinů objevovala tvorba známých a dnes již legendárních producentů typu dj Hell nebo Jay Denham. Od té doby se tento charismatický chlapík představil publiku po celém světě se svým osobitým techno soundem. Těší nás, že se vám může tato osobnost světové techno scény představit již 23.3. v pražském Yes klubu.

Line-up doplní jeho dlouholetý kamarád Jeff 23 z Network 23, zástupci Techno.cz bookingu – domácí legenda Pavel Krejdl a Reznyk, dále dobře známá postava na poli současné taneční scény – Subgate, severočeský matador Quickie, jehož jméno je spojeno také s uplynulými ročníky festivalu Cosmic Trip, dj Schwing, francouzský Kuba a Dave Substance-D. 

Fotoreport

Poslední komentáře