Zpět
DELTA HEAVY (UK)
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

DELTA HEAVY (UK)

Kde:

Škrétova 1, Praha 2
Kdy:
Hudba:
Live, House, Trance, Techno
Vstupné:

Vstupenky v předprojeji za 250.- Kč + poplatky. od 16.1. na www.ticketpro.cz

DJs:

DELTA HEAVY (UK)

+ Local Support DJs 

Them Darned Teenagers,

Funk Effect (+MC),

Halbax,

Vulcanik vs S-bish 

Hodnocení:

Britské drum and bassové a dubstepové duo Delta Heavy se připravuje na své mezinárodní jarní turné, v jehož rámci zavítá také úplně poprvé do pražského Yes Clubu 8. března. Vstupenky jsou k dispozici v síti Ticketpro.

Kapela Delta Heavy je složená ze dvou producentů a DJů, Si Jamese a Bena Halla, kteří se potkali při studiu nottinghamské univerzity. Od té doby společně pracují na různých hudebních projektech se zaměřením na drum & bass a dubstep. V roce 2010 se upsali labelu RAM records, který patří DJovi Andymu C, který je považován za průkopníka drum & bassové scény - jeho RAM records byl zvolen nejlepším DNB vydavatelstvím ve Velké Británii.

Delta Heavy vytváří své vlastní tracky i remixy umělců jako např. Nera, Downlinka, Tinie Tempah, Excisiona či Rity Ory. Rok 2012 byl pro Delta Heavy obzvláště úspěšný: vydali své první EP Down the Rabbit Hole a vydali se na obrovské mezinárodní turné ve společnosti známého producenta a DJe Datsika. Počátkem ledna 2013 vydala kapela svůj nový singl, Empire, který je volně dostupný ke stažení na Delta Heavy oficiálních facebookovských stránkách.

POPRVÉ V YES CLUBU 8. března – objednejte si své vstupenky již nyní – omezená kapacita klubu!

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Yes! Club

Škrétova 1Praha 2

Metropolitní klub Yes! odstartoval 1. dubna 2011 novou epochu pražského nočního života. Klub, který již při své tvorbě byl koncipován jako exkluzivní místo hudební zábavy, nabízí každý večer, bez ohledu na den v týdnu, špičkové hudební umělce z mezinárodní elektronické scény. Nejen z tohoto důvodu ...… více

Poslední komentáře