Zpět
DREAMFALL with MARIKA ROSSA
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

DREAMFALL with MARIKA ROSSA (Kiev, Ukraine)

Kde:

Škrétova 1, Praha 2
Kdy:
Hudba:
House, Techno
Vstupné:

Předprodej zahájen a to buď na www.ticketpro.cz či k osobnímu odběru za zvýhodněnou cenu u Karel Pražák. Cena lístků byla stanovena na 150 + poplatky (tickepro).

Cena vstupenek na místě:

do 23:00 za 200 CZK!
od 23:00 za 250 CZK!

DJs:

21:00 - 22:30 Karloss
22:30 - 00:00 Michael J
00:00 - 01:30 Subgate
01:30 - 03:30 MARIKA ROSSA (UA)
03:30 - 05:00 Kaisersoze
05:00 - END K.Sandra

Hodnocení:

V dnešní době již existuje nespočetná řádka DJS, ale až po shlédnutí Maričina vystoupení si uvědomíte, kdo naplňuje obrovskou mezeru v tomto průmyslu elektronické scény. Její strhující vystoupení ji přivedly do předních kievských klubů a následně do celé Ukrainy a Evropy. Rezidentury v Saxon a Forsage klub (zvoleny ukrajinskými kluby TOP #1 2008-2011) a nespočet výstupů na Kazantip festivalu jí umožnily její řemeslo vyleštit do křišťálové dokonalosti. To ona je tím obrazem, který se objeví v naší mysli, když se mluví o festivalu Kazantip. O Maričiny fotky a videa se vždy perou různé druhy časopisů a webové stránky, které mají za úkol odkazovat na tuto legendární letní akci na Ukraině.
V březnu 2010 se Marika připojila k legendárnímu labelu "Italo Business" s trackem "Loppestein", který produkovala společně s Dandi & Ugo. Track byl zařazen do jejich nového alba "Fritto Misto", vydaného na konci března na "Business Italo" labelu. Pak následovaly pecky jako "Sexy Shop", "E Buradel" a remix "Masai" od Vuka Smiljanice.
Zároveň spolu se svým přítelem a kolegou DJ Alexandrem Galickiym, pracuje na "Fresh Cut" show, která se vysílá každý čtvrtek na Technopodcast.net a poskytuje čerstvý a průkopnický techno sound.
V letech 2011 a 2012 byla hodnocena jako TOP # 1 žesnký techno DJ Ukrajiny. Marika se stává jedním z nejvíce výraznějších ženských DJs v Kyjevě a je zásadním kolem v soukolí aktuální světové scény.
Díky její tvrdé práci, nadšení a tvořivosti patří Marika Rossa mezi přední stoupající hvězdy, které by jste si jistě neměli nechat ujít.

Website: http://marikarossa.com/
Facebook: https://www.facebook.com/djMarikarossa
Twitter: https://twitter.com/djMarikaRossa
Soundcloud: https://soundcloud.com/marikarossa
Myspace: http://www.myspace.com/marikarossa 

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Yes! Club

Škrétova 1Praha 2

Metropolitní klub Yes! odstartoval 1. dubna 2011 novou epochu pražského nočního života. Klub, který již při své tvorbě byl koncipován jako exkluzivní místo hudební zábavy, nabízí každý večer, bez ohledu na den v týdnu, špičkové hudební umělce z mezinárodní elektronické scény. Nejen z tohoto důvodu ...… více

Poslední komentáře