Zpět
FASHION NIGHT
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

FASHION NIGHT vol.2

Kde:

Škrétova 1, Praha 2
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

150,-Kč

DJs:

DJ Ufi DaMan

Tokátko

Dejff

Jenn

Hodnocení:

V sobotu 10.3. se uskuteční druhá ze serie módních party, tentokrát ve jménu výjimečné značky De Puta Madre. Její nové a nekomerční trendy nám budou exkluzivně představeny v rámci módní přehlídky v čele s Romanou Pavekovou.

Generálním partnerem je www.fashion-portal.cz, který konečne i v Praze zanedlouho otvírá novou, dlouho očekávanou značkovou prodejnu, která uspokojí každého módního fanatika! Těšit se můžete nejen na De Puta Madre, ale také Von Dutch, Razzia a další extra značky. Fashion night se proto stane opening party a současně warm up večírkem k úspěšnému startu této jedinečné údálosti.

Svojí účast nám potvrdil také kontroverzní otec značky De Puta Madre – Ilan Fernandez, již zmiňovaná, krásou ohromující Romana Pavelková, v neposlední řadě jezdec MotoGP Karel Abrahám a mnoho dalších známých osobností a celebrit...

Během noci se o Vás postarají kadeřníci a mistři stylingu z Beauty Studia Hair Point, kteří pracují pouze se špičkovou vlasovou kosmetikou Schwarzkopf Proffesional. Svoje umění předvedli již na minulé Fashion night a i tentokrát se každý z Vás bude moci svěřit do jejich péče a nechat si vyrobit vlasový styling doslova „na míru“. Absolutním vyvrcholením jejich kouzel bude extravagantní kadeřnická show.

Dámy rozhodně nenechají chladnými naši sexy barmani a jejich žhavá Fire show. I oni se budou starat o Vaši absolutní spokojenost :).

Hlavním partnerem se hrdě pyšní společnost, která ojedinělým designem, dnes už kultovních hodinek, šperků a módních doplňků navždy změnila tvář světové módní scény. Boří hranice, mění pravidla, vytváří trendy – STORM.

STORM, SCHWARZKOPF Professional a generalní partner fashion-portal.cz věnovali atraktivní ceny, které již brzy můžete vyhrát na našich zpřátelených webech.

Fashion night je projekt, který svým ojedinělým konceptem mění pravidla zábavy a boří mýtus nudného stereotypu. Je to noc plná překvapení, nesoucí se nejen ve znamení módy, stylu, osobitosti a současných trendů...&

Fotoreport

Poslední komentáře