Zpět
LIQUID FLIGHTS / Vidras /175bpm/
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

LIQUID FLIGHTS / Vidras /175bpm/

Kde:

Škrétova 1, Praha 2
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

Zdarma

DJs:

Special guest: VIDRAS /175bpm/

DJs: THEYA /Liquidrumandbass/

BLOFELD /lliquidrumandbass/

MCS SUPPORT: Mc PapaRasty /Ragga Brigade/

 

Hodnocení:

Liquidrumandbass & GG ve spolupráci s YES klubem vám prináší novou DNB PÁRTY

Co můžete čekat na naší párty??

Yes klub se stává jedním z nejžhavějších pražských klubů a potěší vás hlavně no.1 soundsystémem - Funktion 1 a libovým 3D mappingem pro dokreslení té správné atmosféry. Na baru se zase dočkáte spousty výtečnějch míchanejch drinků a od nás budete mít ještě jednu specialitu navíc- na barech bude k dostání i momentálně nejrychleji rostoucí značka ciderů na trhu - FIZZ. (mě osobně ze všech ciderů u nás i nejvíc chutná, ale posouzení je už jen na vás :):)

na okoštování od nás máte FIZZ cider ZDARMA!!

Když k tomuhle všemu přidáme ještě skvělou hudební produkci v podání Djs: Vidras, Theya, Blofeld + Mc PapaRasty support vyjde nám už celkem dost vydařená párty. Těšit se můžete na všechny podoby a polohy liquidrumandbassu jak ho ještě třeba ani neznáte. Každý z djs má svůj jedinečný styl, takže si ,doufejme, všichni přijdou na své. 

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Yes! Club

Škrétova 1Praha 2

Metropolitní klub Yes! odstartoval 1. dubna 2011 novou epochu pražského nočního života. Klub, který již při své tvorbě byl koncipován jako exkluzivní místo hudební zábavy, nabízí každý večer, bez ohledu na den v týdnu, špičkové hudební umělce z mezinárodní elektronické scény. Nejen z tohoto důvodu ...… více

Poslední komentáře