Zpět
MARCO BAILEY
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

MARCO BAILEY

Kde:

Škrétova 1, Praha 2
Kdy:
Hudba:
Techno
Vstupné:

150 Kč do půlnoci,

po půlnoci 250 Kč 

Předprodej vstupenek je

na www.yesclub.cz nebo na místě v Yes Clubu 

DJs:

MARCO BAILEY

2Vinz a Kluba

Michael J a Subgate

Ravic a Callboy 

Hodnocení:

Nečekaná Májová party v pražském klubu Yes přivítá jednoho z dnes nejznámějších a vůbec nejlepších techno DJů planety a majitele labelu MB Electronics.

Ano, v sobotu 4. května do Yes Clubu přijede zahrát MARCO BAILEY!
Po deseti letech se tak opět vrací do Prahy.

MARCO BAILEY začal hrát ve své rodné Belgii už na začátku deváté dekády. Po vynilech pro labely jako Drumcode, Intec, Bedrock, Tronic či Toolroom si nakonec založil vlastní label MB Elektronics. A právě tady loni oslavil už 100 release – právě číslem 100 je označeno jeho zatím poslední album “High Volume”. Právě nedávno zde vyšel už 102 kousek, tentokrát od Toma Haidese – Together Divine.
Je pravidelným hostem na party Carla Coxe – Revolution – v klubu Space na Ibize, odehrál ceněné sety na všech zásadních festivalech, akcích a klubech světa. Od Time Warp, Tomorrowland, I Love Techno, Nature One po Wire, Zouk, Monegros… Mimo jiné, byl hostem prvního zahraničního Summer Of Love v ruském Krasnojarsku v červenci 2012.
V Čechách si udělal skvělé jméno vystoiupeními na Apokalypse, Hradhouse či Christmass Party.

WWW.MARCOBAILEY.COM

WWW.FACEBOOK.COM/SUMMEROFLOVE

WWW.THESUNFESTIVAL.CZ

 

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Yes! Club

Škrétova 1Praha 2

Metropolitní klub Yes! odstartoval 1. dubna 2011 novou epochu pražského nočního života. Klub, který již při své tvorbě byl koncipován jako exkluzivní místo hudební zábavy, nabízí každý večer, bez ohledu na den v týdnu, špičkové hudební umělce z mezinárodní elektronické scény. Nejen z tohoto důvodu ...… více

Poslední komentáře