Zpět
ODYSEA RECORDS NIGHT
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

ODYSEA RECORDS NIGHT

Kde:

Škrétova 1, Praha 2
Kdy:
Hudba:
Theme Parties, House, Trance, Techno
Vstupné:

Zdarma

DJs:

DJs AUGUSTIN

ODD JOB

MR.MOUSTACHE

Hodnocení:

Partička z Odysea records poprvé v klubu Yes! Electro all night long! Více info na https://www.facebook.com/events/463557753657132

Odysea Records je český label zaměřený na taneční elektronickou hudbu, jehož zakladately jsou pardubičtí ODD JOB (Milan Znamenáček a Václav Čásenský) a Mr. Moustache (Dominik Novák) z Kolína.

Augustin - Electro / House / Disco DJ a producent, má za sebou první EP ,,Hollywood,, které vyšlo u českého GoldenFingers Records a na blogách můžete narazit i na jeho remixy.

Odd Job - Electro / Indie / Pop Djs a producenti, jejich první EP ,,The Time,, bylo vydáno u amerického labelu Ventuno Records a novější tvorba jako například single ,,Wonderkids,, s videoklipem byl vysílán na Mtv a další single ,,1988,, byl použit v reklamě na Adidas Originals.
V současné době pracují na albu.

Mr. Moustache - Nu-Disco / Funk / French House DJ a producent, před dvěma lety vypustil na internet debutové EP ,,Female,, pod francouzským labelem Freedom Records a v současné době pracuje na prvním LP pro vlastní label. První EP se singlem ,,Melody London,, z nadcházejícího alba je právě ke stažení spolu s remixy na internetu.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Yes! Club

Škrétova 1Praha 2

Metropolitní klub Yes! odstartoval 1. dubna 2011 novou epochu pražského nočního života. Klub, který již při své tvorbě byl koncipován jako exkluzivní místo hudební zábavy, nabízí každý večer, bez ohledu na den v týdnu, špičkové hudební umělce z mezinárodní elektronické scény. Nejen z tohoto důvodu ...… více

Poslední komentáře