Zpět
SÉBASTIEN LÉGER (FR)
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

SÉBASTIEN LÉGER (FR) v PRAZE

Kde:

Škrétova 1, Praha 2
Kdy:
Hudba:
Live, Theme Parties, House, Techno
Vstupné:

VSTUPENKY V PŘEDPRODEJI - 250 CZK
http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/tanecni-elektronicka-hudba/1041266-sebastien-leger-at-loony-house.html 

NA MÍSTĚ - 350 CZK 

DJs:

DJ SÉBASTIEN LÉGER (FR)

DJ Michael J

DJ Subgate

DJ Kluba (FR)

DJ Enrico

DJ JB 

DJ Finidi

DJ Tibiza

DJ Sebastian Deluca vs. T-Zee

DJ Nemis vs. Chris Lay  

Hodnocení:

SÉBASTIEN LÉGER (FR) již 5.dubna v PRAZE!

Po několika letech se v Praze objeví fracnouzská ikona Dj a producent Sébastien Léger (FR). Umělec, který vydává své tracky u labelu jako MISTAKES MUSIC, DEFECTED či FORMATIK dorazí na klubovou noc Loony House, která bude v tento večer slavit první rok svého života. Sébastien Léger má za sebou hraní na festivalech jako je TOMORROWLAND, GLOBAL GATHERING či SENSATION WHITE. Věříme, že i publikum v Yes! Club Prague vytvoří kotel, který je na mejdanu Loony House běžný. Rezidentními Djs Loony House, který nesmí chybět je dozajista Michael J, který po setu Sébastiena Legera nebude mít lehkou úlohu, avšak věříme, že jeho kvality se projeví na 110%. Dalším, který připraví půdu pro headlinera večera je miláček pražského publika Dj Subgate. Ten, který nesmí v Yes! Clubu chybět je náš papa Dj Kluba (FR). Dalším, kdo povzbudí mnoho z Vás je Enrico, který již vystupoval na dubnovém Loony House. O společný set večera se postará rezidentní Dj projektu Minimal People Dj JB a jeden z nejčastěji hrajících Djs na této akci Finidi. Posledním základním kamenem této akce bude Tibiza. Tyto borce doplní mladí Djs, kterým jsme se rozhodli dát šanci zahrát si na větší akci a nabrat zkušenosti, které jim určitě pomůžou v jejich další kariéře a jsou jimi ve warm-up setu: Sebastian Deluca vs T-Zee a closing techno-setu Dj Nemis vs Chris Lay.

Celý klub se promění v jednu velkou GAME ZONE, v prostorách klubu uděláme speciální hernu z Arcádových automatů, které znáte s dětských let. Hry jako Soník, Mario, Teeken a spousty dalších. Připravíme pro Vás soutěž, kde každý kdo se bude chtít zúčastnit u vstupu obdrží kartičku, kde bude 10 levelů, každý level = 1 panák. Ten kdo dosáhne posledního levelu toho čeká slibná odměna! Speciální 3D mapping pro tento večer v celoprostorovém stropním snímání. 

Hlavní součástí je: ★ DRESS-CODE ★ vracíme se k tradicím Loony House a to vždy byli kostýmy, rádi bychom tuto věc obnovili i díky spolupráce s novou půjčovnou kostýmů.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Yes! Club

Škrétova 1Praha 2

Metropolitní klub Yes! odstartoval 1. dubna 2011 novou epochu pražského nočního života. Klub, který již při své tvorbě byl koncipován jako exkluzivní místo hudební zábavy, nabízí každý večer, bez ohledu na den v týdnu, špičkové hudební umělce z mezinárodní elektronické scény. Nejen z tohoto důvodu ...… více

Poslední komentáře