Zpět
Henry Lee Fest
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Henry Lee Fest

Kde:

Lazaretní 7, Brno
Kdy:
Hudba:
Live, Alternative, Theme Parties
Vstupné:

390 Kč

TICKETON: https://klient.ticketon.cz/1007-henry-lee-fest

Ticketpro, Ticketportal, Ticketart,

Své lístky můžete získat i přímo do mobilu prostřednictvím SMS TICKET (info zde http://www.smsticket.cz/akce/1198-henry-lee-fest.aspx).

DJs:

Sunshine

Našrot

The Plastic People Of The Universe

My Dead Cat

Please The Trees

Noblesse Oblige

Steve Morell

Hodnocení:

Henry Lee Fest je festival bez kompromisů, festival kapel, které mají obsah a sdělení. Agentura Mersey pořádá první ročník Henry Lee Festu, alternativnímu festivalu, který je věnován postavě z písní Nicka Cavea – Henrymu Lee.

Více info :https://www.facebook.com/events/589122791117568/

Tisková zpráva 12.6.2013

Přinášíme aktuality týkající se akce Henry Lee Fest, která se uskuteční v Brně 14.9.2013. První část novinek je bohužel neveselá. Ze zdravotních důvodů se ruší vystoupení skupiny Psí vojáci. Původně se jevilo, že kapela bude koncertovat již v září, nyní je však vyhlášena koncertní přestávka až do listopadu. V programu festivalu bude kapela nahrazena legendární HC-crossoverovou formací Našrot z Havlíčkova Brodu. Tato čtyřčlenná kapela fungující od konce 80.let je stále aktivní, koncertuje po ČR a na svém kontě má 7 alb. Více o kapele najdete zde http://www.nasrot.cz/.

Program festivalu se bude odehrávat na dvou podiích. Hlavní podium nabídne hudební produkci od 18h až do časných ranních hodin. Po koncertní části, která skončí přibližně v 01:00 h, naváže část laděná do elektroniky. Vystoupí zde skupina Noblesse Oblige, která během své kariéry hrála po boku jmen jako IAMX, Dresden Dolls nebo Patti Smith, a dále berlínský producent, remixér a DJ Steve Morell, jehož brněnské publikum zná z vystoupení dua The Scandals nebo afterparty po koncertě Warren Suicide na Flédě. 

Druhá festivalová scéna bude oddechová a budou se zde promítat filmy a koncerty Sonic Youth, Joy Division, Rowland S. Howard, Patti Smith a Nicka Cavea.

Info linka: 541240623  

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Zbrojovka Brno

Lazaretní 7Brno

Kulturní centrum v budově číslo 7 v továrním areálu bývalé zbrojovky.

Poslední komentáře