Zpět
Summer
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

Summer Session

Kde:

Žďákovský most , Orílk
Kdy:
Hudba:
House, Trance, Techno
Hodnocení:

Právě vám přinášíme první informace o kultovním festivalu elektronické hudby SUMMER SESSION, který se letos uskuteční v termínu 9.8.2013. Tento ryze na techno zaměřený festival se letos koná již po deváté a každým rokem vzrůstá jeho popularita a počet návštěvníků.

Můžete se těšit na našlápnutý line up, ve kterém ani letos nebudou chybět zahraniční hvězdy, kterým budou sekundovat přední čeští djs. Kompletní line up zveřejníme již brzy. Podruhé se na festivalu představí tři stage, aby si každý z návštěvníků přišel na své a měl možnost zažít ještě lepší hudební zážitek. Jako vždy bude připraven precizní sound systém na kterém si zakládáme a jehož výkon nenechá nikoho v klidu.

Nezapomněli jsme ani na Warm Up akce, které vás budou „zahřívat“ v několika destinacích včetně Prahy… Termíny a místa konání vám budeme servírovat, jakmile budou potvrzeny.

Přijďte podpořit naší taneční scénu, která je opět na vzestupu! SUMMER SESSION děláme pro vás, pro všechny ty, kteří jsou příznivci kvalitní muziky a zároveň náročnými fanoušky tanečních eventů… :-)

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Žďákovský most

Žďákovský most Orílk

Poslední komentáře