Zpět
SURF TRIP nejen surfová party
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

SURF TRIP nejen surfová party

Kde:

Podolské nábřeží 3, Praha 4
Kdy:
Hudba:
Hip-hop / Rap / R'n'B, Funky, Electro
Vstupné:

99,-/50,-

DJs:

DJ AKVAMEN a DJ NIMAND

Hodnocení:

Zima letos nepřišla, doufejme, že s létem to bude obráceně. V rámci příprav na jeho teplé dny na oceánských plážích vás 17. května 2014 zveme na NEJEN SURFOVOU CELODENNÍ PÁRTY k vodě, a to do PRAHY, do ŽLUTÝCH LÁZNÍ.

Program začíná v 11 hod. dopoledne. Čekají na vás NAISH paddle boardy legendárního Piňdy, na kterých se po celý den můžete projet na Vltavě. Druhou vodní atrakcí bude WAKEBOARDING na vleku, a to zdarma po celé odpoledne! Pro ty, co nebudou chtít do vody, je připraven turnaj ve SPEEDMINTONU a tradiční vyjížďka na LONGBOARDECH, a to až na Zbraslav a zpátky. Vyzkoušet si můžete i výrobky firmy CARVER SURFSKATE. Vynechat byste neměli ani pozvání na stylové hamburgery WeAreBurgers od surfařů Jonáše a Kuby. Celodenní program doprovodí naši DJs a friends stejně tak, jako ledově namražený Jägermeister.

Krátce před západem slunce, v 20 hod. večer vystoupí surfařská kapela z Letné, WILD TIDES. Večerní párty roztancují JAGER VIBES, DJ AKVAMEN a DJ NIMAND, pro tento večer přejmenovaný na DJ KELLY SLATER. Před půlnocí proběhne vyhlášení výsledků soutěží z průběhu dne. Odměnu v podobě oblečení v hodnotě 4000 Kč od značky FOX dostane autor nejlepšího designu surfového trika pro rok 2014!

Speciálním hostem večera bude dvorní kameraman SURF-TRIP.CZ Michael Šroubek, který hned po návratu z Argentiny představí další z videí série SURF-TRIP DESTINATION, tentokráte z DOMINIKÁNSKÉ REPUBLIKY. Až z Itálie přijede na párty italský surfový instruktor Daniel Carlucci, který už učil surfovat více než 800 Čechů, a přitom ještě nikdy nebyl v Praze!

Na celodenní nejen surfařský mejdan vás zve SURF-TRIP.CZ, JÄGERMEISTER, FOX, WILD TIDES, CARVER SURFSKATE, NAISH PADDLE BOARDY, FREERIDE.CZ a ŽLUTÉ LÁZNĚ.

Více informací najdete na www.surf-trip.cz

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Profilová fotka klubu "Žluté Lázně"

Podolské nábřeží 3Praha 4

Klub v areálu tradičních pražských lázní. Rezident Dj´s to zde rozjíždějí každý víkend na velkolepých parties. Gogo tanečnice, koncerty, dobré jídlo a řada drinků jen doplňují nabídku dalších služeb nabízených v celém areálu.

Poslední komentáře