Zpět
qr Zobrazit v mobilu Co je QR kód?

FEMME FATALE PRINCESS CHELSEA /NZ 20:00, Velký sál

Kde:

Kubelíkova 27, Praha 3
Kdy:
Hudba:
Live
Hodnocení:

Do Paláce Akropolis se 20. května vrací koncertní série Femme Fatale a díky ní zavítá do Prahy novozélandská zpěvačka a skladatelka Princess Chelsea. Před třemi lety se proslavila skladbou The Cigarette Duet, která nasbírala na YouTube za tři roky bezmála devatenáct milionů shlédnutí. Chelsea ale rozhodně není hvězdou jednoho hitu, což dokazuje její druhé studiové album The Great Cybernetic Depression, které k nám přijede představit.

Z internetu se za poslední roky stala pro muzikanty vedlejší cestička ke slávě a Chelsea Nikkel alias Princess Chelsea se po ní vydala v roce 2012, když se její skladba The Cigarette Duet stala virální senzací. Duet nebo spíše hádku o škodlivosti kouření s Jonathanem Breem z kapely The Brunettes rychle nasbíral miliony diváků a svět si tak konečně všiml velkého talentu z Aucklandu. Čím je tedy Princess Chelsea výjimečná? I když vlastně většinu času zpívá o svém vlastním poměrně tuctovém životě, zní to v jejím podání jako to nejvíce vzrušující dobrodružství.

Stručně o klubu | zobrazit celý profil klubu

Akropolis

Kubelíkova 27Praha 3

Spousta skvělé živé hudby od zavedených, ale i začínajících jmen české i zahraniční hudební scény. Přesně to vás čeká v jednom z nejznámnějších pražských kulturních prostorů. Zajímavý interiér a přes 900 rozmanitých akcí ročně - to už je pěkná pozvánka…

Poslední komentáře